• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sokak röportajındaki kadın “Yalan mı?” diye sordu Herkesin ağzı bir karış açıldı

Yeniakit Publisher
2024-01-10 08:33:00 -

Ekonomiyle ilgili yapılan bir sokak röportajında konuşan bir kadın "İstanbul gibi bir yerde yaşayacaklarsa bedavaya değil. Burada yaşayamayan memleketine gitsin. Tayyip Erdoğan başımda dursun, razıyım ben her şeye. Ne olursa olsun." dedi. O sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Sokak röportajında konuşan bir kadın gündeme ve ekonomiye dair soruya verdiği cevapta şunları söyledi: "Biz memnunuz. Memnun olmayan memleketi terk edebilir. Yapacak bir şey yok. Tamam kiralar yüksek, köylerde ucuz. İstanbul gibi bir yerde yaşayacaklarsa bedavaya değil. Burada yaşayamayan memleketine gitsin. Tayyip Erdoğan başımda dursun, razıyım ben her şeye. Ne olursa olsun. Tayyip başımda dursun, ne olursa olsun. Burada geçinemeyen memleketine gitsin. Eksin biçsin yesin. Kızsınlar bana, kızabilirler, ben Hataylıyım, yapacak bir şey yok. Her evde 4-5 kişi var. Hepsi çalışıyor. Eskiden bir kişi çalışır 10 kişi yerdi. Şimdi herkes çalışıyor ama 'Yok' diyorlar. Hepsinin elinde Iphone telefon var. Para yok da onları nereden getiriyorlar? Şükretmiyorlar. Nereden giyiniyorlar bu markaları? Adam kiracı, kira verecek ama hepsi son model. Nereden geliyor bu? Yalan mı?"

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ah köy hayatı

Ne geldiyse başımıza köyü terkettigimiz içindir. Şehre geldik okul okuduk, kendimizi bir halt zannettik.Kadinlarimiz yoldan çıktı.

havva BULUT

lafa gerek yok böyle insanlar var devam reis işin şans gerçekten böyle kişiler başka ülkede yok ha ha ha
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23