• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sokak röportajında şaşırtan sözler! Oyunun rengini açıklayıp 'Komünistim ama FETÖ'cü değilim! sözleriyle isyan etti

Yeniakit Publisher
2023-04-14 02:38:00 -

Sokak röportajında, komünist olduğunu söyleyen vatandaşın açıklamaları büyük dikkat çekti.

İstanbul'da yapılan bir sokak röportajında, komünist olduğunu söyleyen vatandaşın sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Sokak röportajı sırasında komünist olduğunu belirten vatandaş, 14 Mayıs'taki seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini ifade etti:

"Ben, Tayyip Erdoğan'a oy vereceğim. Komünistim ama milli olduğu için, anti-emperyalist olduğu için, bütün dünyaya meydan okuduğu için, son 5 yıllık sıkıntıların da hastalıklardan, depremlerden, savaşlardan kaynaklandığı için... İki sene sokağa çıkmadık ama biz emekliyiz, Tayyip Erdoğan yine de bizim maaşımızı vermeye devam etti. Bizi mağdur etmedi. Başka devlet olsaydı kimseye 5 kuruş vermezdi, veremezdi. İçimdeki vicdandan dolayı Tayyip Erdoğan'a veriyorum. Komünistim ama FETÖ'cü değilim.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

Komünisttim ama Fetocu değilim, diyen vatandaşımız, niçin Müslümanın diyemiyor?, acaba Diyanetimizin görevinde bir zafiyet mi var, bu vatandaşlarımızı ikna edemiyorlar? Oysa geçmişte bunların kalp mührünü açacak çok güzel yaşanmış örnekler var, mesela; bir Hz İbrahim'in misafirsiz yemek hadisesi, bu Peygamber misafirsiz sofrada yemek yemezmiş, bir misafirsiz kalıyor, dış kapısında misafir beklerken uzaktan gelen çok yaşlı bir zat geliyor, onu görüp yemeğe davet ediyor, daveti kabul eden misafir sofraya oturur oturmaz hemen yemek yemeye başlar ve Hz İbrahim sen ne yapıyorsun, besmelesiz yemek yenir mi? soruyor, o nedir diyor, ben ateşe tapan ateş peresim der kızarak sofrayı terk eder, cebrail Hz İbrahim'i uyarır, biz onu, bizi inkar ettiği halde, 90 yıldır yedirdik, içirdik, sen bir öğün yemeği mi çok gördün? der çok pişman olur adam arar bulur tekrar yemeğe davet eder adam gelmek istemez, fakat çok yalvarır sebebini sorar, senin için benim Allah'ım beni ikaz etti, uyardı, hatamı bildirdi, ya senin Allah'ın benim için seni uyardı, seni, beni gördü ha, öyleyse senin dinin hak dindir, nasıl Müslüman olurum deyip orada kalpteki mühür çözülüyor, hak din ile şerefleniyor, bu olayı özetle sunabildik. Allah hepimiz dinini güzel, yumuşaklıkla tebliğ eden şuurlu Müslümanlardan eylesin.

yiğido

Ülkeye gerçeklere sahip çıkmak lazım. Fetönün dhkp nin pkk nın chp nin Ülkeye yaptıklarına bakın, ERDOĞAN DÜŞMANLIĞI BİZLERİ 1980 lere GÖTÜRÜR. VATANINA SAHİP ÇIKAN KOMÜNİST DE OLSA DİNSİZ DE OLSA BU ÜLKENİN İNSANI, HAİN İSE FETÖCÜ LER GİBİ KAFİR KÖPEĞİ İSE Müslüman olması bir şeyi ifade etmez. O BİR KÖPEKTİR. Amerikan AB Köpeğidir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23