• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sokak röportajında kadın böyle konuştu: Ben açıklığa karşı değilim ama çıplaklığa karşıyım Her şey yozlaştı ve bozuldu… Evlatlarımız da

Yeniakit Publisher
2024-06-14 09:30:00 - 2024-06-14 09:34:43

Türkiye’de son günlerde garip olaylar yaşanıyor. Tesettürlerini rahatça kullanabilsinler diye yıllarca mücadele veren insanlar sayesinde sıkıntı yaşamayan başörtülü anneler, kızlarını okula çıplak sokma mücadelesi verirken, başı açık bir kadın da böyle isyan ediyor. “Ben açıklığa karşı değilim ama çıplaklığa karşıyım.”

yeniakit.com.tr

“Başörtüsü davasını kazanıp şuurunu ve bilincini kaybetmiş bir toplum haline mi geliyoruz.” Sorusu toplumun her kesiminde dillendirilmeye başlandı. Netflix gibi kanalizasyonlarda sunulan filmler, Türk televizyonlarında oynatılan “Pavyon” dizileri ve ürünlerini pazarlamak için kadınlara “Güzel olmalısınız” mesajı veren reklamlar; sokaklarda çıplak gezen, okullara pavyon kıyafeti ile gitmeye çalışan genç bir nesil oluşturdu.

28 Şubat'ta yerlerde sürüklenen Türbanlı kadınlarımızdan, çocuğu için Çıplaklık mücadelesi veren Başörtülü annelere kadar geldik. Bugün bazı tesettürlü annelerin kızlarını okula çıplak sokma mücadelesi veriyor olması Türkiye’nin tartışılması gereken en önemli sorunları arasında yer alıyor.

"Ben yapamadım, kızım yapsın. Ben giyemedim, kızım giysin" diyen anneler, "benim batamadığım kadar günaha, kızım batsın" deme noktasına geldiler.

İşte böyle bir ortamda bir sokak röportajcısına konuşan açık kadının sözleri gerçekten ibret verici…

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Uğur

50 veya 55 yaşının altındaki bütün kadınlar arasında genel bir çıplaklık ve zina akımı var, çünkü artık hepsi hâlen veya potansiyel olarak işyeri çalışanıdır ve dolayısıyla hepsi patronların altında köle kadındır, zenginlerin modern güçlü havalı köleleridir. Allah teala Nisa Suresinin 25. ayetinde zaten bildiriyor ki kocadan başkasının yasal egemenliği altındaki genç köle kadınlar serbest cinsellik (sifah) ve dost tutmaya (ittihazu ahdan'a) meyyaldir. Haliyle hele hele çıplaklık eğilimleri daha da çok olacaktır, eğer müsaade edilirse. Bu başörtülü anneler ise ya yaşları fazla geçmekten ya başka sebeplerle kendileri soyunamıyorlar ve diyorlar ki bari kızlarımızı soyalım, zenginlerin güçlü kölesi olabilmiş olan diğer kadınlardan aile olarak geri kalmayalım.

Hüseyin

hem başı açık alacak hem çıplak olmayacakmış , üstü Şişhane altı Kerhane istiyor , kafayı sıyırmış olmalılar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23