• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Sokak köpeği' dehşeti: 6 küçük çocuğa saldırdı! Ölü ve yaralılar var

Yeniakit Publisher
2020-04-25 17:21:00 -
'Sokak köpeği' dehşeti: 6 küçük çocuğa saldırdı! Ölü ve yaralılar var

Şanlıurfa'da, evlerinin önünde oyun oynarken sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 6 çocuktan biri olan 2 yaşındaki Davut Sana tedavi gördüğü hastanede 11 gün sonra yaşamını yitirdi.

Şanlıurfa'da Viranşehir ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi’nde 13 Nisan günü yaşandı. Sokakta oyun oynayan Berat Albayrak, Hayrünnisa Güngör, Kadir Dağ, Davut Sana, Miran İçten ve Havva Kaçan isimli çocuklara, sokak köpeği saldırdı.

 

Güçlükle kurtarıldılar

Çevredekilerin müdahalesiyle güçlükle köpeklerden kurtarılan yaralı çocuklar, sağlık ekiplerince Viranşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

3'ünün durumu ağır

Acil serviste ilk müdahalesi yapılan çocuklardan durumu ağır olan 3’ü, Şanlıurfa ve Gaziantep’e sevk edildi.

 

Minik Davut 11 gün sonra hayatını kaybetti

Saldırıda köpeklerin arasında kalarak yüzü ve vücudunun çeşitli yerlerinde derin yaralar açılan Davut Sana (2), tedavi gördüğü hastanede 11 gün sonra hayatını kaybetti.

Davut’un cenazesi yakınlarına teslim edildi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ismail

Bu cocuklarin hesabini kim verecek sorumlusu kim hayvan haki tamamda sokakta suruylen dolassin diyemi avrupadada hayvan haklari var birtana köpek göremesin sokakta isani falan isirdiginda infaz ederler o hayvan hakini savunanlar toplasinlar evlerinde beslesinler insanlari cocuklari ölduruyorlar sanki dokunulmazligi vargibi kimsede ses cikmiyor bu nasil hayvan haki köpegi olan devlete bildirecek devlet konturolunu yapacak vergisinide alacak sokaktakinidd devlet toplatmasi lazim sokakta bulunmamasi gerek.

enes

Hayvan hakkı diye diye şehirlerde köpekler çete gibi geziyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23