• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Skandal sözler! Halktan yediğiniz tokat akıllandırmadı mı Mustafa Sarıgül?

Yeniakit Publisher
2023-05-31 13:21:00 - 2023-05-31 14:34:25
Skandal sözler! Halktan yediğiniz tokat akıllandırmadı mı Mustafa Sarıgül?

Halktan yedikleri tokada rağmen kendilerine gelemeyen CHP'liler, kantarın topuzunu artık iyice kaçırdı. Cumhur İttifakı ve Tayyip Erdoğan'ın net seçim zaferine gölge düşürmeye çalışan CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, "Milli iradeye zorla yön verilmeye çalışılmıştır. Bu adaletsiz seçim ortamında Kılıçdaroğlu'nun aldığı oy büyük bir başarıdır” herzelerini yumurtladı.

Halktan yedikleri tokada rağmen kendilerine gelemeyen CHP'liler, kantarın topuzunu artık iyice kaçırdı. Cumhur İttifakı ve Tayyip Erdoğan'ın net seçim zaferine gölge düşürmeye çalışan CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, "Milli iradeye zorla yön verilmeye çalışılmıştır. Bu adaletsiz seçim ortamında Kılıçdaroğlu'nun aldığı oy büyük bir başarıdır” herzelerini yumurtladı.

Sözcü gazetesinden Ruhat Mengi'ye konuşan Sarıgül, "Ben hayatımda böyle seçim görmedim. Bu kadar etik dışı siyaseti ilk kez burada gördüm. İnsanlara maalesef müthiş bir beyin yıkama ve yönlendirme yaptılar" iddiasında bulundu.

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

İBRAHİM

BENDE SENİ DEMOKRAT OMURGALİ BİRİ SANIRDIM 7 DÜVELİN SPONSORLUĞU 17 BENZEMEZİN DESTEĞİ İLE ANCAK BU KADAR ÇOK OY ALDINIZ MİLLİ DEĞERLERİ YOK SAYDINIZ DİNE KÜFÜR BAYRAKLARA SAYGISIZLIK YİNEDE ÇOK OY ALDINIZ ŞÜKREDİN

kibarcik

bu sararmış gül ulennn kendı memleketınde reıs sanada fark attı bırak yalaklıgı bak dalgana 6 lı masanın gersındekı ler bak acalıstık aldık dıyorlar hadı hepo beraber kamalharıc bırleselımdegruop kuralım demeye basladılar dunyada boyle beleş salla basını al m vekılıgını tabı tezahürleri keriz olursa boyle olur veselam
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23