• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Siz kazansanız ne olur! Daha bir evrakı bile doğru düzgün teslim edemiyorlar

Yeniakit Publisher
2024-02-20 20:27:00 -

Yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için YSK'ya başvuruda bulunan DEM Parti yetkilileri eksik evrak nedeniyle belgeleri bir dakika geç teslim etti.

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) siyasi partilerin yerel seçim aday listelerini sunmaları için verdiği süre bugün sona erdi. Başvuru yapan partilerden biri de DEM Parti oldu. Ancak parti yetkilileri eksik evrakı tamamlamak için zaman kaybetti ve evrakı 17.01'de teslim etti.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan DEM Parti Milletvekili Celal Fırat, "Arkadaşlarımız YSK'ya gidiyorlar. Evraklarda eksik olduğu söyleniyor. Bizim arkadaşlar evrakları tamamlıyor. Başvuru teslim ediliyor. Bir dakikalık bir gecikme söz konusu. Arkadaşımız 17.01'de belgeleri teslim ediyor. Bir sorun olacağını düşünmüyorum. Arkadaşlarımız sonuçta içeri girmiş. Eksik evrak olduğunu yetkililer söylüyor. Birini arayıp getirmek istemek yerine kendileri gidip alıyorlar eksik belgeyi." dedi.

Terör sevici DEM'in İstanbul adayı Meral Danış Beştaş ile Murat Çepni olarak açıklandı.

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ohoooo....!

Sizin gibi yetişkin ve ülke yönetimine talip adamlara değil sınava giren öğrencilere hoş görülü davranılmalı ... hoşgörü çocuklara olmalı öğrencilere olmalı...

ali

amaç kazanmak değil ki zaten,chpkk ile sıkı pazarlık yapıp elemenlarını belediye ye sokup maaş bağlatmak,tıpkı manisa selendi ilçesi chp belediyesinin yaptığı gibi,hdp li bir sürü elemanı bünyesine kattı fakat arkadaşlar çalışmadan maaş alıp başka işlerde çalışıyorlar sabah belediyeden işe giriş cırt'ı yapıp kendi işleriyle meşguller.chp belediyeciliğ budur
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23