• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

‘Siyonizmle cihadı babamız başlattı’

Yeniakit Publisher
2013-03-07 21:56:00 - 2013-03-07 21:57:00
‘Siyonizmle cihadı babamız başlattı’

Zeynep, Elif ve Fatih Erbakan, ‘Evlatlarından Erbakan Hocamız’ konulu konferansta babalarını anlattı. Babası Erbakan’ın en çok üzerinde durduğu konunun cihad olduğunu vurgulayan Fatih Erbakan, “Babam, ‘Bu cihad kendi ırkı dışındaki insanları hayvandan aşa

MUHAMMET ERDOĞAN / ANKARA
Zeynep, Elif ve Fatih Erbakan, ‘Evlatlarından Erbakan Hocamız’ konulu konferansta, Milli Görüş Hareketi lideri ve eski Başbakan merhum Necmettin Erbakan’ı anlattı. ESAM Genel Merkezi’nde düzenlenen konferansta konuşan Fatih Erbakan, “Babam, ‘Bu cihad kendi ırkı dışındaki insanları hayvandan aşağı gören ve dünya yönetimini ele geçiren ‘Dünya Siyonizmi’ne karşı yapılmalıdır’ derdi” dedi.
“BABAM, ‘SİYONİZME KARŞI CİHAD YAPIN’ DERDİ”
Babasının yaptığı konuşmalarda her zaman; cihadı, bu cihadın kime karşı ve nasıl yapılması gerektiğini anlattığını hatırlatan Fatih Erbakan, “Babam ‘Cihadın, sadece kendi ırkının mutluluğunu isteyen, diğer insanları hayvandan bile daha aşağı gören, onları köleleştirmeye çalışan ve dünya yönetimini ele geçiren ‘Dünya Siyonizmi’ne karşı yapılması gerekir’ derdi. Hocamız, ‘Namaz dinin direği ise, cihat zirvesidir’ diyerek bu anlayışı beynimize nakşetmiştir. 0-9 yaşındaki çocuktan 90 yaşındaki kişinin anlayacağı şekilde onlara bu gerçeği anlatırdı ve öğretirdi. Bütün hayatı Müslümanlara, evlatlarına ve herkese bunları öğretmek için geçmiştir” ifadelerini kullandı.
“BM VE NATO  İSRAİL İÇİN KURULDU”
Fatih Erbakan, babası Erbakan’ın BM ve NATO hakkında, “BM ve NATO’nun kurulma kararları Siyonizm’in toplantılarında alınmıştır. Bu kuruluşların asıl amacı İsrail’i himaye etmektir ve bu kuruluşlar büyük İsrail’in kurulabilmesini temin etmek için çalışmaktadır. Bunların asıl amacı dünyadaki bütün ülkeleri kontrol altına almak, kendilerinin istediği dışında bir faaliyet yapmasını engellemektir” dediğini dile getirdi.
“AK PARTİ REFAH PARTİSİ’Nİ
ÖRNEK ALIYOR”
Cihad’da ve başarıya ulaşmada Refah Partisi’nin teşkilatlanma modelini örnek gösteren Erbakan, “Türkiye tarihinde belki de dünya tarihinin en mükemmel teşkilatlanma modelidir. Birçok siyasi parti bu modeli kendine örnek almıştır. Başarı ile uygulayanlar veya uygulayamayanlar olmuştur. AK Parti bugün, Erbakan Hocamızın ortaya koyduğu teşkilatlanma modeli ile teşkilatlarını oluşturmuştur. Böylelikle çok ciddi sonuçlar elde etmiştir” şeklinde konuştu.
“EN ÖNEMLİ DEĞERİ ÇALIŞMA AZMİ İDİ”
Zeynep Erbakan ise babasına sorulan soruların cevabında konunun hep adil düzene geldiğini söyleyerek,  “Babamın siyasi hayatı içinde kendisi ile en uzun süre beraber olan çocuğu benim. Kendisi evde çok az konuşan hatta soru sorulmadıkça hiç konuşmayan biriydi. İnsan ilişkilerinde son derece nazikti. İdealleri söz konusu olunca asla taviz vermezdi. Kendisinden sonra kalan en önemli değerin çalışma azmi olduğunu düşünüyorum. Ancak yapılacak iş kalmadıktan sonra dinlenmeye geçen mücahitti. En son nefesine kadar insanlığın mutluluğu için çalışmıştır” ifadelerini kullandı.
“DÜNYA İNSANININ HUZURU İÇİN ÇALIŞTI”
Son olarak kürsüye çıkan Elif Erbakan da, babası hakkında şu ifadeleri kullandı: “Hocamız bize ‘İyiliği emredin. Kötülük dünya üzerinde yok olana kadar elinizden gelenin en iyisini yapın’ dedi. Biz de bunun için var gücümüzle çalışacağız. O, dünya insanının mutluluğu ve huzuru için hizmet etmeyi kendine vazife edinmiştir. Cihat onun için hayat felsefesi idi ve her şey cihat üzerine kuruluydu.”

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23