• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Siyonistlerden Hamas itirafı

Yeniakit Publisher
2023-10-07 20:53:00 -
Siyonistlerden Hamas itirafı

İsrail'in önde gelen gazetelerinden Haaretz, 'Hamas'ın zaferi büyük ölçekte İsrail'in başarısızlığıdır' başlıklı makale yayımladı.

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yakın bölgeleri, sabah erken saatlerde roket atışları nedeniyle çalan sirenlerle uyandı.

Hamas'ın askeri kanadı, İsrail'e yönelik 'Aksa Tufanı' adını verdikleri bir operasyon başlattı. Abluka altındaki Gazze Şeridi'nden İsrail'e çok sayıda roket fırlatıldı.

'İsrail'in başarısızlığı'

İsrail'in önde gelen gazetelerinden Haaretz'da, "Hamas'ın zaferi büyük ölçekte İsrail'in başarısızlığıdır" isimli makale yazıldı.

Makalede, İsrail Devleti'nin Hamas'ın saldırısıyla şok yaşadığını ve sınırdaki operasyonel savunma doktrinini yerle bir eden etkili, ani bir saldırı olduğuna değinildi.

İsrail askere ihtiyaç duyuyor

İsrail Savunma Kuvvetleri ve İsrail Polisi'nin, yedek asker alımından belirtilen yazıda, ordunun asker ihtiyacı vurgulandı.

"Bazı topluluklarda ve askeri üslerde korkunç katliamlar yaşandı" denilen yazıda, Güney'den Kudüs'e ve Tel Aviv bölgesine kadar İsrail'e binlerce roket ve füze ateşlenmesinin, İsrail'i oyalamak için olduğuna değinildi.

Hamas'ın askeri çabalarının Gazze sınırındaki İsrail toplulukları üzerinde yoğunlaşmasıyla başarılı olduğuna değinilen makalede, "Trajik bir şekilde çok başarılı oldu" sözlerine yer verildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hasan

Hasel adamsın. Şaşmışlarda bakmışlarda. Binlerce kişi ölmüşte. Bir paket makarna israil den habersiz o sınırdan geçemez ikennasıl oluyor da 5000 roket geçiyor? Bu İsrail'in Gazze yi boşaltma planı ve tıkır tıkır işliyor. Filistin mazlum maskesindrn zalim maskesine geçti.

Gültekin

ETRAFI MÜSLÜMAN DEVLETLERLE ÇEVRİLİ OLAN İSRAİL İLE NİÇİN BAŞ EDEMİYORLAR ACABA ONLARIN BAŞINDA DA ONLARDAN OLANLAR MI VAR?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23