• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Siyonistler dünyaya meydan okuyor! 'Gazze asla eskisi gibi olmayacak'

Yeniakit Publisher
2023-10-12 22:41:00 - 2023-10-13 00:59:02
Siyonistler dünyaya meydan okuyor! 'Gazze asla eskisi gibi olmayacak'

İsrail Genelkurmay Başkanı Halevi, kin dolu Gazze açıklamasında bulundu.

Siyonist Herzi Halevi, abluka altındaki Filistin'in Gazze Şeridi'ne sert saldırılar başlatacaklarını belirterek, "Gazze asla eskisi gibi olmayacak" dedi.

İsrail askerlerine hitap eden Halevi, "Gazze Şeridi sınırı yakınlarında 7 Ekim'de gerçekleştirilen, yüzlerce İsraillinin ölümüne ve yaralanmasına yol açan saldırıdan Gazze'deki Hamas yetkilisi Yahya Sinvar sorumlu" diye konuştu.

Masum sivillere yönelik zulümlerine devam edeceklerini dünayay haykıran siyonist Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi, "Düşmanlarımıza kesin bir darbe vuracağız. Bugünkü görevimiz bu ve bunu başarmakta kararlıyız. Bu durum zaman alacak ve sabır gerekiyor" diye konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Osman AYDIN

EVET ISRAIL GAZZEDEKI MUCSHITLER VE HAL  ASLA ESKISI GIBI BULAMACSKSIN SANA VE ASKERLERINE GUZEL SUPRIZLER HAZIRLAYACAKLAR O HENDEKLERE GOMECEKLER HAYDI MUCAHITLER ISLAMIN IKICI HENDEK SAVAŞINA HAZIR OLUN ALLAH BIZIMLE BERABERDIR BU ŞAVAŞI KAZANACSKSINIZ HAYDI ÖZGURLUĞE KAHROLSUN SIYONIST ISRAIL YAŞAŞIN GAZZE KUDUS ISLAM KARDEŞLIĞI ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN YUREĞINIZ ÇIFT CATALLI OLSUNK

Osmanlı Torunları

Kafir kefere firevun Yahudi ingiliz Alman Amarkan Fıransız Yunan Rus çin Avusturya Hollanda Norveç isviçre İsveç Avusturalya İtalya İspanya kafirlerini keferelerini Firavunlarını Terörlerini Tez Vakitde ya kahar isminle kahru param Parça Etsin cayır cayır yaksın cehennemin yedi kat yerin dibine Soksun yüce mevlam Amin Amin Amin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23