• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Siyonist MOSSAD itibar suikastına başladı

Yeniakit Publisher
2023-12-09 11:41:00 -
Siyonist MOSSAD itibar suikastına başladı

7 Ekim’den bu yana Gazze’de insanlık suçu işleyerek katliamlar yapan siyonist İsrail, kendine destek vermeyen ülkeleri hizaya getirmeye çalışıyor. İsrail geçtiğimiz günlerde bağımsız bir Filistin devletinden yana tavır koyan İspanya’ya karşı itibar suikastına başladı. Yazar İsmail Nacar ise, “MOSSAD, açık ve örtülü operasyonlarına hız verecek. Onun için biz de dikkatli davranmalıyız” dedi.

SEBAHATTİN AYAN  İSTANBUL

Gazze’de insanlık suçu işleyerek katliamlar yapan siyonist İsrail, kendine destek vermeyen ülkeleri hizaya getirmeye çalışıyor. Bu bağlamda bağımsız bir Filistin devletinden yana tavır koyan İspanya’ya karşı itibar suikastına başladı. Gazetemize konuşan araştırmacı yazar İsmail Nacar, şunlara dikkati çekti. “İspanya’nın tavrından rahatsız olan MOSSAD, itibar suikastı için hemen kollarını sıvayarak, İspanya Kraliçesi’nin, kız kardeşinin eşiyle aşk yaşadığı dedikodusunu dillendirmeye başladı. Zaten İspanya’nın Yahudilerin tarihsel hafızasındaki yeri 1492 sürgününden dolayı hiç de parlak değil. Anlaşılıyor ki MOSSAD, açık ve örtülü operasyonlarına hız verecek. Biz de dikkatli davranmalıyız.”

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

aynen böyle

nacar dünya lideri dünyanın gelmiş geçmiş en delikanlı adamı ne dedi öyle bir hareket yaparsan yakaladığımı süveyş kanalında torlak bırakıp geçen gemilerin miçolarını sevindirim dedi buna benjo itide dahil

Vahap Kalyoncu

Bunlardan her şey beklenir aklınızın alamayacağı yerden ve olaylardan çıkarlar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23