• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Siyonist dostu Blinken'dan Gazze'de ateşkes açıklaması

Yeniakit Publisher
2024-07-19 19:24:00 -
Siyonist dostu Blinken'dan Gazze'de ateşkes açıklaması

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Gazze'de ateşkes için müzakerelerin sürdüğünü ve son aşamaya gelindiğini açıkladı.

Blinken, Washington'da düzenlenen "2024 Aspen Güvenlik Forumu"nda konuştu.

Ateşkes için anlaşmayı tamamlamak istediklerini belirten Blinken, sadece anlaşma sağlanmasının da yeterli olmayacağına işaret etti.

Blinken, anlaşma sağlandıktan sonra "bir sonraki gün" için de plan yapılması gerektiğini dile getirdi.

Anlaşmanın ardından "bir boşluk" oluşmaması gerektiğinin altını çizen Blinken, "Hamas'ın geri dönmesi ya da İsrail'in Gazze'yi işgalini uzatması, gerçi uzatmak istemediklerini söylüyorlar, ya da kanunsuzluk kabul edilemez." diye konuştu.

Blinken, Gazze'de ateşkes için müzakerelerin sürdüğünü, hala bazı sorunların çözülmesi gerektiğini vurgulayarak, "Müzakerelerde son aşamaya gelindi. Ama son aşamanın da en zor aşama olduğunun bilincindeyiz." şeklinde konuştu.

İki devletli çözümün tek seçenek olduğunu ifade eden Blinken, İran ve Hamas'ın buna güçlü bir şekilde karşı çıktığını savundu.

Kaynak: AA

{relation id:1870460 slug:'ihlli-ismail-gazzeye-sifa-olacak'}

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

KARADAGLI

YOOK ANTONY YOOK BOMBALAR TEL AVIVE DUSMEYE BASLAYINCA ATESKES OYLEMI?HER ZAMAN AYNI NUMARA IMANSIZ ZIONAZI HEZBOLLAH BENZEMIYOR DEGILMI TAS ATAN COCUGA ???AVUSTURYALI AKIL HOCANIZ SAG OLSAYDI COOOK KISKANIRDI ZIONAZILERI CUNKU ONUN BILE AKLINA GELMEDI KOPEK EGITIP INSANLARA TECAVUZ ETTIRMEK BIRAK " "ADOLF HITLERI" SEYTAN BILE ISI SIZE BIRAKMAK ISTIYOR ZIONAZILER BIR GUN 1000 TANE BOMBA DUSER INSALLAH KAFANIZA DEMIR KUBBE ILE MANGAL YAKARSINIZ O ZAMAN BU DAHA IYI GUNLERINIZ YAKINDA KACACAK ,SAKLANACAK DELIK ARAYACAKSINIZ CUNKU BUTUN DUNYA ARTIK KURTULMAK ISTIYOR SIZIN GIBI PISLIKTEN GARGAT AGACI CARE OLAMAYACAK DORT GOZLE BEKLIYORUM O GUNUN GELMESINI ALCAKLAR MUSLUMAN DUSMANLARI

Vatan Sever

Ey kahpe bizansin kahpe blinke ni ortada devletmi kaldı ateşkes dediğinize göre yıllar önce yaptığınız planın sonuna geldiniz demekki muhtemelen 50 yıl .sonrada it-rail devleti gizli belgeleri açıklandığında hamasın saldırısını da biz planladık diyeceksiniz bundan adım gibi eminim
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23