• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sivrihisar Belediye Başkanı sen Zalimsin

Yeniakit Publisher
2024-09-08 12:54:00 - 2024-09-08 13:02:09
Sivrihisar Belediye Başkanı sen Zalimsin

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, Sivrihisar Belediyesi Şirketi bünyesinde Şirket Genel Müdürü olarak görev yapan Yavuz Bahadır Görücü'nün Sivrihisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde Temizlik Hizmetlerinde çalışmak üzere ve Fen İşleri Müdür V. Yasin Arslan'ın idaresinde vereceği talimatları yapmak üzere görevlendirilmesine tepki gösterdi.

"Namuslu insanlarla uğraştın, zalimsin"

Hatipoğlu, "Paylaştığım belgeyi iyice bir inceleyin sevgili vatandaşlarım. Bu belge bir atamanın, bir tayinin değil; zehirli bir zihniyetin, devlet adabına düşman bir yapının belgesidir aslında.

Bir şirket genel müdürünü alıp, temizlik işleri görevlisi olarak atamak, soruyorum sizlere dünyanın neresinde olur? Ama yönetim CHP ise bal gibi olur. “Hak” derler, zalimin dik alasıdırlar. “Liyakat” derler, yöneticilerine dürbünle baksan liyakatı göremezsin. “Hizmet” derler, heykel-konser gösterirler.

“Altyapı, üst yapı, sosyal dayanışma nerede?” diye sorarsın, “bizi çalıştırmıyorlar” diye ağlarlar.

Bu ve bunun gibi onlarca belge bize hep aynı şeyi hatırlatır, “çöp, çamur, çukur...”

Bu tip mağduriyetleri olan kardeşlerim, bizlere mutlaka ulaşın, bu kirli zihniyetle mücadelenizde ben ve arkadaşlarım kapı gibi arkanızda dururuz.

Son sözüm CHP’li Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci’ye; namuslu insanlarla uğraştın, zalimsin!" dedi.

Nebi Hatipoğlu'nun tepki gösterdiği belge şu şekilde;

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ABdullah

Doğru yere atamış, helal başkanıma, herkes değeri kadar.

asim keskin

nu örnek sunu gösteriyor: Türkiyenin devlet sistemi yerel yönetim sistemleri kibrit cöpünden yapilmis bir ev gibi adeta. en ufak bir sönetim degisikliginde hemen bir kalem dokunusuyla yerle bir edilebilecek bir sistemimiz var. Avrupa ülkelerinde yönetim degisse bile, genel müdür degisse bile. hic bir güc birini hic bir sebeb olmadan görevinden almaya cesaret edemez. ederse ne olur. Avukatlar ellerinin ovustirarak beklerler mahkeye gider ve o kaarari verenler verdikleri karardan bin pisman olurlare. o yuzdenn kimse buna tevessul etmek ve herkesle birlikte calismaya devam eder. Hedef, ideoloji degildir hedef o ilin iklcenin memleketin islerini en iyi kim yapar o dur. Türkiye türk insani ne kadar raki icerse icsin ne kadar ecdata söverse sövcsün yine medeni dedikleri avrupanin etegini tutatmaz. Bence devlet isini ywapmiyor. BU tür belediyeler, izmir gibileri isinin yapamiyorlarsa halka ve elemanina zulüm ediyorsa ehemn görevden alinmalo ve kayyim atanmalifdir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23