• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şirin Payzın'dan tarihe geçen kıvırma! "Yanlış anlaşıldı"

Yeniakit Publisher
2022-11-10 17:26:00 - 2022-11-10 18:35:32

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun sert açıklamasından sonra geri adım atan Şirin Payzın, "Sözlerimin kastı yanlış anlaşıldı" dedi.

 Yeniakit.com.tr 

Halk TV canlı yayınında Şirin Payzın, Avukat Turgut Kazan'a Cumhurbaşkanının değişmesi ihtimali üzerine değerlendirmede bulunurken, niyetini dile dökerek, "Süleyman Soylu'yu cezalandırılmış şekilde içeride görme ihtimalimiz olabilir." dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Payzın'ın hadsiz sözlerine Twitter hesabından tepki göstererek, "Kana susamış vampirler... Bir Başbakanın iki Bakanın kanını içtiler, yetmedi. Batı'nın ve Soros’un Operasyon Çocukları... Elinizden geleni ardınıza koymayın." ifadelerini kullandı.

Bakan Soylu'nun tepkisinden sonra geri adım atan Şirin Payzın, sözlerinin kastının yanlış anlaşıldığını söyleyerek görülmemiş bir kıvırmaya imza attı.

Payzın, "Sayın Bakan, ifademdeki kastın bu olmadığı sizin de paylaştığınız düzeltmemden(yanlış anlaşılmasın diye) ve açıklamamdan anlaşılmış olmalı. Sözlerimin mesajı hukukun bir gün herkese lazım olacağıdır. Hukukun siyasetten arındırılarak bağımsız olması hepimizin arzusu ve ihtiyacıdır." mesajını paylaştı.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

KARADAGLI

SIRIN PAYZIN SAYIN BAKANIMIZIN DEDIGI GIBI " KANA SUSAMIS VAMPIRLER" SINIZ KININIZ VE NEFRETINIZ ICINDE BOGULUN OLURMU !

yusuf can

chp nin yalaması sizin adlet anlayışınız yok faşist alçaklarsınız kabahat bizde 15 temmuzda gerekeni yapmadık ama eger bir daha olursa göreceksiniz
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23