• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şirin Payzın'dan canlı yayında DEM'e İstanbul baskısı

Yeniakit Publisher
2024-01-23 04:07:00 -

İstanbul'da seçimleri kaybetme korkusu yaşayan Şirin Payzın, Halk TV ekranlarından DEM'li Saruhan Oluç'a aday çıkarmayın baskısı yaptı.

Halk TV’de program yapan yandaş gazeteci Şirin Payzın, DEM Parti Antalya Milletvekili Saruhan Oluç'a, DEM Parti İstanbul'da aday çıkarmasın baskısı yaptı.

Kürt seçmenlerin kilit olacağını belirten Payzın, "Şimdi siz İstanbul'da aday çıkarırsanız, İmamoğlu ve Kurum arasında giden büyük bir yarış var. Burada kürt seçmenler elbette ki kilit olacaklar bir kez daha. Sizin aday çıkarmanız demek, otomatikman Ekrem İmamoğlu'nun zora düşmesi demek." ifadelerini kullanarak adeta DEM Parti'nin İstanbul'da aday çıkarmaması için yalvardı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hakan Temür

Bı karı ne iş yapıyor ben anlamış değilim Madem chp nin herkes kuyruğu olacaktı Dem İyi parti niye kuruldu Ekremin çapı ortada iki ay sonra yolcu

Mustafa

Ey şer odakları Zillet zihniyetinin çukurları Kürt kardeşlerim sizin ne kadar lağım çukuruna layık birileri olduğunuzu anladı Sizler siyonist zihniyetinin salyalarını akıtan çakallarısınız…başaramıyacaksınız…
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23