• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sınırları zorlayan saat: I.N.O.X. Profesyonel Dalgıç

Yeniakit Publisher
2016-05-17 18:02:00 -
Sınırları zorlayan saat: I.N.O.X. Profesyonel Dalgıç

Bu yıl ilk kez Babalar Günü’nü kutlayacak eşinize ya da babanıza hediye almakta zorlanıyorsanız, İsviçre’li Victorinox Swiss Army’nin size güzel bir haberi var. Victorinox Swiss Army’nin yeni I.N.O.X. modeli Profesyonel Dalgıç, yeni tasarımı ve işlevselliği ile erkeklerin koluna çok yakışacak.

İsviçre’li Victorinox Swiss Army I.N.O.X., dört yıllık titiz bir çalışma, üç yıllık geliştirme aşaması, altı aylık deneme süreci, 421 prototip ve 130 test ile saat dünyasında adeta bir devrim yarattı. Özellikle dalış sporu ile yakından ilgilenen babaların beğenisine sunulan I.N.O.X. Profesyonel Dalgıç modeli, dört farklı renk seçeneğine sahip. Güçlendirilmiş kasası, 20 ATM basıncı, anti manyetik yapısı, renk seçenekleri ve fosforlu detaylarıyla su altında bile maksimum görüş sağlan I.N.O.X Profesyonel Dalgıç, yeni tasarımıyla da sınırları zorluyor.

Özel kauçuk kayışıyla dalgıç kıyafeti üzerinde rahatça hareket ettirebileceğiniz I.N.O.X. Profesyonel Dalgıç, üzerinde bulunan titiz detaylarıyla diğer saatlerin bir adım önüne geçiyor. 12 saat boyunca kadranın üst kısmında yanabilen mavi ışık ile maksimum görüş sağlayan I.N.O.X. Profesyonel Dalgıç, rakamların altında bulunan fosforlu detaylarla da görüş olasılığını artırıyor.

Her erkeğin kolunda görmek isteyeceği bir hediye alternatifi olan I.N.O.X Profesyonel Dalgıç, modern çizgileri sayesinde de orijinal bir kimliğe sahip. Güçlü ve konforlu stilin mükemmel dengesini bileğinizde hissedeceğiniz saat yıllara meydan okuyor.

Victorinox Swiss Army ile saat dünyasına farklı bir boyut kazandıran I.N.O.X. Profesyonel Dalgıç, özel saat bayilerinde satışa sunuluyor.

Victorinox Swiss Army I.N.O.X. Profesyonel Dalgıç satış fiyatı: 1.850 TL – 2.500 TL arasında değişmektedir. 

 

Yeni AKit - İsa ÖZGÜLLER / İSTANBUL

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23