• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sinan Oğan'la ilgili flaş karar! Tüm Türkiye şok olacak

Yeniakit Publisher
2023-05-21 12:37:00 - 2023-05-21 20:10:32
Sinan Oğan'la ilgili flaş karar! Tüm Türkiye şok olacak

Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk, cumhurbaşkanlığı seçimi birinci turunda yüzde 5,17 oy alan ve ikinci tura çıkan Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu'ndan birini destekleme kararını açıklaması beklenen Ata İttifakı’nın adayı Sinan Oğan’ın Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ ile gerçekleştirdiği toplantının ayrıntılarını köşesine taşıdı.

Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk, cumhurbaşkanlığı seçimi birinci turunda yüzde 5,17 oy alan ve ikinci tura çıkan Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu'ndan birini destekleme kararını açıklaması beklenen Ata İttifakı’nın adayı Sinan Oğan’ın Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ ile gerçekleştirdiği toplantının ayrıntılarını köşesine taşıdı.

Toplantıda Oğan’ın Erdoğan ile gerçekleştireceği görüşmeden söz etmemesine dikkati çeken Öztürk, edindiği kulis bilgilerini şöyle aktardı:

"Oğan, Ümit Özdağ'ı telefonla arayıp Cumhurbaşkanı'nın kendisiyle görüşmek istediğini bildirdiğinde, Özdağ 'Görüşebilirsiniz' dedi. Kahvaltıda, Oğan'ın bakanla yaptığı görüşmeden hiç söz etmemesi, sanki tesadüfen İstanbul'a gitmiş, Cumhurbaşkanı orada bulunduğu saatte aramış gibi bir hava doğurdu. Oğan, Cumhurbaşkanı'yla yaptığı görüşmeden sonra dün Özdağ'la bir araya geldi. Cumhurbaşkanı'nın kendilerini desteklemesini istediğini, AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'un bugün-yarın Özdağ'ı ve kendisini ziyaret edeceğini belirtti.

Ümit Özdağ, partisinin genel idare kurulu toplantısında, Sinan Oğan'la yollarının ayrılabileceğini, ancak iletişimin devam edeceğini belirtti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bazı kişilerin devreye girmesiyle 'zorlamayla görüştüğünü', kazanacak bir durum görmediği için Kılıçdaroğlu'nu desteklemeyeceklerini anlattı."

Süleyman Soylu’dan son dakika açıklaması! Tüm Türkiye’ye böyle duyurdu: Bugünden itibaren..." target="_blank">
Süleyman Soylu’dan son dakika açıklaması! Tüm Türkiye’ye böyle duyurdu: Bugünden itibaren...
Süleyman Soylu’dan son dakika açıklaması! Tüm Türkiye’ye böyle duyurdu: Bugünden itibaren...

Gündem

Süleyman Soylu’dan son dakika açıklaması! Tüm Türkiye’ye böyle duyurdu: Bugünden itibaren...

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Emre

Bu dış mihraklı iki kukla uzun vadeli oyun oynuyorlar ama şu andaki pozisyonlarına kitlenmiş durumdalar; eğer 7’li masayı onlara katılıp 8’li masaya çevirirlerse zaten oy tabanlarını ilelebet kaybedecekler! Özdağ 7’li masa seçilirse iç savaş çıkar dedikten sonra nasıl onlara katılabilir! Ama olur mu olur çünkü bu fırıldakları çok gördük! Seçim sonucunu etkiler mi? Zannetmem! Belki kazanılacak yüzdeyi değiştirir!

Dost

Bunlar 5 puan oyun vermiş oldugu sarhoşlukta milliyetcilik vatan bayrak laf ayrılanları topla dürğst dğzgün birini bulamazsın bir kişi hariç Yavuz agıralioglu helal olsun adama birden silkeledi çıktı ben onun yerinde olsam mhp ye dönerim
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23