• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sinan Oğan'ın kararı sonrası Mansur Yavaş'tan ilk açıklama

Yeniakit Publisher
2023-05-22 19:45:00 -
Sinan Oğan'ın kararı sonrası Mansur Yavaş'tan ilk açıklama

7'li koalisyonun cumhurbaşkanı yardımcısı adaylarından Mansur Yavaş, Sinan Oğan'ın ikinci tur kararına ilişkin "Endişeye gerek yok, biz varız, buradayız" ifadelerini kullandı.

 

 

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalmasıyla birlikte, Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, ilk turda aldığı %5.17 oy oranına rağmen ikinci turda Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıkladı.

7'li koalisyonun cumhurbaşkanı yardımcısı adaylarından Mansur Yavaş Sinan Oğan'ın kararına tepki gösterdi ve seçim sürecinde gerçekleştirdiği mitinglerden derlenen bir videoyu paylaştı.

Yavaş, "Endişeye gerek yok, biz varız, buradayız" dedi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

emir

ama fena bozum oldunuz.öyle mi diyordunuz hani yüzde 56 ile geliyordunuz. 

Esin

Ben böyle düşünüyorum.Sinan Oğan 1.Turda %5 küsür oy alıp 2.Turda Cumhurbaşkanı olabilirmiydi? Tabiki hayır. O, durumu anladı destek işine başladı.Kılıçdaroğlu'da Erdoğanda milliyetçi vatanını seven adamlar.İkisine de sözüm yok ama Sinan Oğan menfaati uğruna güya kendini kilit adam gibi göstermeye çalıştı,havalara girip herkesin kendisine yalvarmasını bekledi.Kendisini severdim ama bence bu davranış dürüst bir bir siyasetçiye yakışmadı.Adam milliyetçi MHP'nin yerine bile göz dikti.Millet adama der "Sen işine bak, bırak buna millet karar versin." Sonuç olarak bu adam gözümden düştü.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23