• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sinan Oğan açıkladı: HDP'liler seçim otobüsüne saldırdı

Yeniakit Publisher
2023-05-08 01:29:00 -
Sinan Oğan açıkladı: HDP'liler seçim otobüsüne saldırdı

ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan Twitter'da yaptığı açıklamada seçim otobüslerinin Silvan'da HDP'liler tarafından saldırıya uğradığını söyledi.

ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Van’da seçim çalışmalarını tamamlayıp akşam üzeri Adıyaman’a geçmek için yola çıkan seçim otobüslerinin saldırıya uğradını açıkladı. Oğan'ın konu hakkındaki açıklamaları şöyle:

Bugün Van’da seçim çalışmalarını tamamlayıp akşam üzeri Adıyaman’a geçmek için yola çıkan seçim otobüsümüz Silvan’da HDP’liler tarafından saldırıya uğradı. Normal şartlarda son dakika karar değiştirip uçak ile Ankara’ya dönmeseydik saldırıya uğrayan konvoyda biz de olacaktık. Çok şükür can kaybı ve yaralanan yok ama seçim otobüsümüz bir miktar hasar aldı. Otobüsümüzü durdurmaya çalıştılar ancak aracımız durmayarak kurulan saldırı barikatını yarıp geçti. Otobüsü Jandarma bölgesine çektik. Konvoy’da benim olduğumu zannedip saldırıldığını düşünüyoruz. Ortam gerilmesin diye aslında bu saldırıyı duyurmayacaktım. Ancak bir kısmı anonim ve trol hesaplardan bir kesim Erzurum’daki provokatif eylem üzerinden bizi yargılamaya çalışıyor ve akıllarınca “çekil baskısı yaratmak istiyorlar” Sevgili Kemal Kılıçdaroğlu destekçileri madem öyle hadi buyurun Kemal beyi desteklediklerini açıklayan HDP’yi de kınayın, bu saldırıyı da kınayın, bu saldırı sonrası tepkinizi sizi destekleyen HDP’ye de gösterin!

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Tuğrul

Sen de ödül olarak zillet ittifakını(millet) desteklersin artık...

Bu HDP LİLER

Niye gurub olunca arslan kesilirler, yalnız oluncada yalaka ve kedi gibiler nasil bir karekter ozelligi cift ruhlumu şizofrenmi korkaklarmı yoksa karekter bozuklugumu insanlık tabiatı nasil bir etkiliki bu hdp lilerde aynı adam yıldırımda kedi hicbirşey konuşmaz savunmaz hdp den huzurdan iyilikten dürüstlukten insanlikdan bahseder. Bir gurub hdp li bir araya gelse o insanin söyleminden eser kalmaz bu nasıl bir karekter dünyada böylr bir karekter anca cakallarda var.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23