• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sinan Burhan'dan CHP'li Ankara Büyükşehir Belediyesine tepki: Çalıştırırken Avrupa, maaşa gelince Afrika

Yeniakit Publisher
2022-06-10 01:09:00 -

AK Parti Altındağ Belediye Meclis üyesi Sinan Burhan, "Ankara Belediyesinde çalışan işçiler köle mi? Sendikalar işçilere neden sahip çıkmıyorsunuz?" ifadelerini kullandı.

AK Parti Altındağ Belediye Meclis üyesi Sinan Burhan, "Ankara Belediyesinde çalışan işçiler köle mi? Sendikalar işçilere neden sahip çıkmıyorsunuz?" dedi.

Sosyal medya hesabından konuşmasını paylaşan Burhan, CHP'li Ankara Büyükşehir Belediyesine ve sendikalara tepki göstererek şu ifadeleri kullandı:

"Aynı iş yerinde aynı eşit işi yapıp yarısından az maaş alıyorlar. Sendikalara da yönelik şikayet var, onu da söyleyeyim. Sendikaların hangi görüşten olursa olsun bu işçilere sahip çıkması lazım. İşçileri çalıştırırken Avrupa örnek veriliyor, maaş öderken Afrika. Bu insanlar köle değil. Siz bu insanların sahipleri değilsiniz. Siz kimsiniz? Bunların sahibi misiniz? Bu insanlar köle mi? Bu insanlara yönelik bu uygulamalardan vazgeçin."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ahmet

Nerde sendikalar, nerde grev? PKK'lilar bombalanirken hemen grev yapan doktorlar, simdi ASKI iscilerini desteklemeye niye yetismiyorlar?

emekli

Aaaaaaaa, aynı iktidar, ssk'lı çalışırken vergiler avrupa şartlarında alındı, iş maaşlara gelince bırakın afrikayı zimbabveye, balta girmemiş Amazon ormanlarındaki yerlilere döndük..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23