• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sinan Burhan Siyonistlerin asıl hedefini açıkladı

Yeniakit Publisher
2023-10-16 00:30:00 -

İsrail'in Gazze'de uyguladığı zulmün konuşulduğu canlı yayında Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Siyonistlerin aslı hedefini açıkladı.

Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Siyonistlerin asıl amacını canlı yayında açıkladı.

Burhan'ın sözleri şöyle:

Bütün küresel sermaye ellerinde dünyanın tek teolojik devleti İsrail, İsrail kelimesi tanrıyı yenen demektir. Normal İsrail vatandaşlarını ayırmamız gerekiyor. Siyonistlerin bir planı vardır Ortadoğu'da bu 30 sene sonra da olur 50 sene sonra da olur. Küresel sermayeyle birlikte Ortadoğu'yu etnik ve mezhepsel olarak bölecekler. Türkiye’nin güneyini de PKK ve YPG’yle bölmek istiyorlar. Amaçları Fırat ve Dicle nehri arasındaki bir bölgede devlet kurmaktır.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Siyonizmi düşmanı

Büyük şeytan kücük şeytan eli kanlı Amerika ve İsrail bunlar bitmyinc yer yüzüne huzur yok Müslüman yaşam hakı yok bunu bilin

Gültekin

Tevrat'ta, Zebur'da, İncil'de ve Kuran-ı Kerimde azgın kavimlerin helak oluş sebepleri belirtildiği halde bu Yahudiler kendi kitaplarına bile inanmadıkları azgınlıklarından da anlaşılıyor, yani geçmişteki kavimlerin helak oluşu gibi helak olacaklarını bizler biliyoruz ve buna da şerksiz inanıyoruz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23