• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sinan Burhan ismini bile açıkladı! İşte YRP’deki istifaların perde arkası

Yeniakit Publisher
2024-03-28 12:27:00 -

Anadolu Yayıncılar Federasyon Genel Başkanı Sinan Burhan, Yeniden Refah Partisi’ndeki istifaların perde arkasını anlattı.

TV100 televizyonunda bir programa katılan Anadolu Yayıncılar Federasyon Genel Başkanı Sinan Burhan, YRP’deki istifaları isim vererek böyle açıkladı.

Burhan açıklamalarında; “Ben Yeniden Refah’taki bu istifaların en temel gerekçelerinden bir tanesinin Suat Kılıç’ın aday yapılması olduğunu düşünüyorum. Suat Kılıç AK Parti döneminde bakanlık yaptı, grup başkanvekilliği yaptı, milletvekilliği yaptı ve en son 14 Mayıs seçimlerinde de milletvekili adayı olmak istedi olamayınca da Yeniden Refah Partisi’ne geçti. Başından beri Yeniden Refah’ta siyaset yapanlara saygı duyarım ancak AK Parti’de yer bulamayarak Yeniden Refah’a geçtiğini çok net görüyorum.” İfadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Deli

Ak parti kaçkını kimseleri topla sonra DAVA öylemi, hadi ordan yermiyiz. Derdin belli oldu Junior, genel secimdeki son an hamlesinden pişman olmuş kendince günah çıkartıyorsun. Bu nedenle var gücünle elinden geleni yapiyorsun Cumhura karşı ama heder olacaksın. Lgbt, savunucusu YRP olarak anılacaksınız. Durdugunuz yer orası zira.

hasel

YRPsi vatandaşın gözüne bitmiştir.Hizmet partisi varken,kimlere yardakçılık yapıyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23