• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sinan Burhan: Erbakan’ın Partisini Kapatanlar, Yeniden Refahı Övüyor

Yeniakit Publisher
2024-02-06 22:19:00 -

TV100 ekranlarında yayınlanan Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı Programına katılan Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan “ Erbakan’ın partisini kapatanlar Yeniden Refah Partisini Övüyor” dedi.

Her Pazartesi TV100 ekranlarında yayınlanan Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programında gündeme dair önemli konular masaya yatırıldı. Programa katılan Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan Yeniden Refah Partisi’nin Cumhur İttifakına katılmamasını değerlendirirken dikkat çeken ifadeler kullandı.

Burhan, “ 28 Şubat döneminde Erbakan hocayı boncuk boncuk terleten bir kadro bugün Fatih Erbakan güzellemesi yapıyor. Şimdi Fatih Erbakan güzellemesi yapan CHP'ye yakın medya ve siyasetçiler, 28 Şubat sürecinde Erbakan'ın partisi kapatılırken “Anıtkabir'de boncuk boncuk terledi” diye manşetler atılırken, hükümet devrilirken Doğru Yol Partisi bölünürken, niçin demokrasi adına o zaman Erbakan’a sahip çıkmadılar? İşte samimiyet testi burada. Madem Necmettin Erbakan'ı bu kadar seviyordunuz niçin o zaman, destek olmadınız? Hükümet devrildi Parti kapatıldı. İşte AK Parti tabanı da muhafazakar taban da bunu unutmadığı için Yeniden Refah Partisine bu noktada şerh düşüyor” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Okur

Fatih bey başka partilerin eskileriyle fazla yol alamaz.

Timur

İstanbulu saadetliler kaybettirdi fatihin türbesi tekmelendi buda bursayı kaybettirip osmangaziyi türbesi tekmelenir o şahısta kına yakar inanıyorum sizden tanıyan varsa söylesin osmangazi türbesinin tekmelenmesini istiyorsa aday koysun ha bide belediye tesislerinde bursada içki yok oda olacak istanbuldaki gibi yani bir tane açmış gibi olacağını hatırlatın bakın istanbul belediye tesislerinde saadetlilerin birahanesi çalısiyor
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23