• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sinan Ateş MİT TIR’ları ihanetine destek vermiş

Yeniakit Publisher
2024-07-16 11:32:00 - 2024-07-16 18:10:32
Sinan Ateş MİT TIR’ları ihanetine destek vermiş

“Şerefli akademisyen” diye servis edildiği halde mafyatik eylemleri ortaya çıkan Sinan Ateş’in şimdi de FETÖ’nün MİT TIR’ları ihanetine destek verdiği belirlendi.

 HABER MERKEZİ 

1,5 yıl önce Ankara'da öldürülen ve cinayeti CHP ve avanelerince rant kapısı haline getirilmek istenen eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş’in, pizzacı kılığında adam dövdürdüğü ve MHP’den atıldığı gündemdeki yerini korurken geçmişte FETÖ’ye destek tweetleri attığı ortaya çıktı.

Ateş’in FETÖ’cü askerlerin Hatay Kırıkhan'da 1 Ocak 2014 ve Adana Ceyhan'da 19 Ocak 2014'te Suriye'ye giden MİT'e ait yardım tırlarını durdurarak kumpas kurmasına sosyal medyadan destek verdiği ortaya çıktı. Ateş, sosyal medya hesabında “TIR'da Türkmenlere götürülen yardım varmış. BM raporunda, Türkiye'nin Suriye'deki terörist oluşumlara 49 ton silah sattığı yazmıyor mu?” şeklinde paylaşımlar yaparken Suriye’deki Türkmenleri de terörist grup olarak tanımladığı görüldü.

MAKAMI KENDİSİ İÇİN KULLANMIŞ

Öte yandan geçtiğimiz günlerde eşi Ayşe Ateş, Sinan Ateş’in gazetecileri dövdürdüğünü açıklamasının ardından medyaya bomba gibi düşen bir açıklama da, Musa adlı bir sosyal medya kullanıcısından geldi. Sinan Ateş’in kendilerine eleştiride bulunan bazı şahısları torbacılar aracılığıyla dövdürdüğünü aktaran Musa adlı sosyal medya kullanıcısı, Aydın'ın Söke ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından tehdit edilen Abdullah Kadir'in Ülkü Ocaklarına isyan etmesi sonrası torbacılar tarafından dövüldüğünü belirtti. Paylaşımda, dövdürme olayını Sinan Ateş'in yaptırdığı belirtilirken, delil olarak da, dayakçıların Sinan Ateş'ten tehditle özür dilettirmeleri, Sinan Ateş'in de kendisinden özür dilenmesini paylaşması gösterildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

fetösavar

bir ülkücüyü chp savunmaz...

Vahap Kalyoncu

Adalet çırpındıkça batıyor adam her neci ise attığı mesaj şimdi mi ortaya çıktı bunca zaman nerdeydi bu mesaj.Ben demiyorumki Adam suçsuz suçlu olabilir ama bir delil ne bileyim ifade olur da suçlarsın .
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23