• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sinan Akçıl, Netanyahu'nun oğlunu rezil etti

Yeniakit Publisher
2023-10-21 10:09:00 -
Sinan Akçıl, Netanyahu'nun oğlunu rezil etti

Filistin meselesindeki duruşuyla takdir toplayan şarkıcı Sinan Akçıl, binlerce Filistinli sivilin katili Binyamin Netanyahu'nun oğluna attığı mesajla gündem oldu. Oğul Netanyahu mesajı gördü ama cevap veremedi.

Şarkıcı Sinan Akçıl, Filistin-İsrail meselesindeki duruşuyla büyük takdir topladı.

Masum sivillerin öldürülmesine sessiz kalmayan Akçıl, Netanyahu'nun oğlu Yair Netanyahu'ya Twitter üzerinden mesaj gönderdi.

Sinan Akçıl, Yair Netanyahu'ya babasının bebek katili olduğunu hatırlattı. Akçıl mesajının geri kalanında, "Hey Yair! Babanın bir seri bebek katili olduğunu biliyorsun değil mi? Binlerce insan öldükten sonra rahat uyuyabildin mi?" ifadelerini kullandı.

Resim

Gördü ama cevap veremedi

Akçıl, dün de Twitter'dan şu paylaşımı yaptı:

"Yair Netanyahu mesajıma görüldü attı ama tahmin ettiğim gibi cevap yazamadı, bunlar sülalece korkak iyice anladım. Topun tüfeğin arkasına saklanıp aslan kesiliyorlar."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ali Karakeseli

Bu adam kimdir ki? Ben tanımam. Netanyahu’nun oğlu adam yerine sayıp cevap yazmamış. Buna mı şaşırıyoruz. Obamaya video yapan bir de vali mi yoksa belediye başkanı mı ne vardı bir ara

ne diyelim

hadi Yahudiler korkakta çevresinde bulunan İsraillin Araplar nasıl korkak (cevapı verelim yahudiler eşittir amerika avrupa.... araplar :başlarındakiler avrupada okumus mason siyonist yöneticiler örnek mısır sisi ... annnesi fas yahudisi)
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23