• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şimdi de sarık ve cübbeye dil uzattı! Biri bu Ümit Özdağ'ı durdursun

Yeniakit Publisher
2022-10-06 23:58:00 - 2022-10-07 00:04:33

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü çıkışı ile TBMM'ye sunduğu yasa teklifini değerlendirdi. Özdağ, sarık ve cübbeye dil uzattı.

 Yeniakit.com.tr 

CHP'nin TBMM'ye sunduğu kadınların giyim-kuşamına ilişkin yasa teklifini Twitter'daki bir sohbet odasında değerlendiren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sarık ve cübbeye dil uzattı.

Yasa teklifini eleştiren Özdağ, "CHP'de Hukuk Fakültesi 1. sınıftan terk kimse yok mu diye merak ediyorum. 'Kadınlar için böyle bir yasa çıkartıyoruz' derseniz bu cinsiyet ayrımcılığına girer." dedi.

Ümit Özdağ, sözlerinin devamında şunları söyledi:

Bu sefer birileri gider Anayasa Mahkemesi'ne başvurur. Der ki 'Burada cinsiyet ayrımcılığı var. Bunun erkekler için de uygulanmasını istiyoruz.' Ve ondan sonra biz fesli, sarıklı ve cübbeli devlet memurları görmeye başlarız.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

KEMALİST

kadına ait olan başındaki türban; fes, sarık gibi kurumlar içinde çıkartılamıyor,fes sarık,cübbe ayrı bir dava..erkekler onu çıkartabilirler , yani bu sebeple:))avukatlık yapmamyım CHP'ye,bu sadece olayı anlamak ve düzenlemek açısından, Türbanlı bayan arkadaşlar için düzenleme olacak bu hassasiyet, o kadar...konuyu başka yere çekmeyelim dağılıyor konu TÜRBANLILARI AYRI GÖZLE DEĞERLENDİRELİM ...

havva BULUT

senide durdursalar deselerki bırak ak parti destek haberini halkın gündemine dön deseler ha ha ha
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23