• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şimdi de Allah’ın selamıyla dalga geçti! Fatih Altaylı'dan haddini aşan sözler

Yeniakit Publisher
2023-08-08 13:08:00 -

'Gazeteciyim' diye ortalıkta dolanan Fatih Altaylı yine haddini ve boyunu aştı.

Fatih Altaylı dinimizde vermenin sünnet, almanın ise farz olduğu selam ile dalga geçti.

Kurban ibadetini hayvanlara eziyet diye gören Altaylı,Allah'ın selamından da rahatsız oldu. “Selam bizim ve Allah”ın salih kullarının üzerine olsun!” anlamına gelen السَّلاَمُ عَلَيْنَا وَعَلَىعِبَادِ اللهِ الصَّالِحِينَ (Esselamü aleyna ve ala ibadillahissalihin) için "Bunu istemek için gerçekten delirmiş olmak lazım" diyen Altaylı İslami söylemleri alaya alarak göndermeler yaptı..

"AKILDA TUTMAK İÇİN CİDDİ HAFIZA LAZIM"

İşte Altaylı'nın o skandal sözleri:

Yahu kim bunu diyebilir abi, günaydın yerine! Aklında tutmak için vallahi ciddi bir hafıza lazım. Yani çok uzun bir şey. Mesela sabah giriyorum buraya 10 kişiye günaydın diyeceğim kapıda 15 dakikam geçer.

MİLLET "HATİM İNDİRİYOR" DER

Bunu istemek için gerçekten delirmiş olmak lazım. Yani bunu büyük ihtimal Araplar bile bunu kullanmıyorlar artık. Kalkıp da bunu kim günaydın diye kullanır yani delilik alameti. Böyle yapsa insan millet der ki “Hatim indiriyor” galiba.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

OMUT

Bu MASON KILIKLI KOMUNİST BAZEN FAŞİT BAZEN KEMALİST BAZEN ELHAMDÜLİLLAH BİZDE MÜSLÜMANIZ BİYEBİLECEK KADAR ALÇALAN MÜNAFIK FATIH ALTAYLININ KAFASI SARHOŞ İÇKİ KAÇIRMIŞ OLMALI YANLIZ HABER TÜRK HALK TV CUMUHRİYET GAZETESİ SÖZCÜ GAZETESİ VE DAHA BİR ÇOK KANAL GAZETE İŞLERİ GÖÇLERİ BAZI KİŞİLERİ KOLLANARAK DİNE KURANA PEYGANBE ARAPLARA ARAP DİLİNE DÜŞMAN . AMA LGBTİ LİLERE ALKIŞAR . CHP HAYRAN LANET MÜNAFIK.

Mustafa bilgiç

Fatih alaylı Müslüman değilsen senin için önem arazeden bir durum yok Ama şu verki bütün dinlerde Allahın selamı selamünaleyküm diye vermek Sünnet Ve aleykümselam diye alımak farzdır Yazık sana bir dine bile mensup görünmüyorsun
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23