• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şii lider Şeyh Subhi Et-Tufeyli'den Esed rejimi için savaşan Hizbullah ve İran'a sert tepki!

Yeniakit Publisher
2020-03-01 01:14:00 -

Suriye topraklarında yaşanan son gelişmeler, akıllara Hizbullah'ın ilk genel sekreteri ve sözcüsü Şeyh Subhi Et-Tufeyli’nin 2014’te verdiği bir röportajı hatırlattı.

Bundan altı yıl önce Lübnan kanalı MTV’ye konuşan ve Hizbullah’ın bir infaz timine dönüştüğünü söyleyen Hizbullah'ın ilk genel sekreteri ve sözcüsü Şeyh Subhi Et-Tufeyli, röportajda İran ve Hizbullah’ın Suriye’ye girmesini de sert bir şekilde eleştiriyor.

Tufeyli, Suriye rejimine destek vererek Hizbullah ve İran’ın Sünni-Şii fitnesine sebep olduklarını belirtirken, Suriye’de masum çocukları öldüren Hizbullah üyelerinin şehit olmayacaklarını, cehenneme gideceklerini söylüyor.

Şeyh Tufeyli, ayrıca Hizbullah’ın ve İran’ın Suriye’de devreye girmesinin ve o bölgede sürekli insanların ölmesinin en çok İsrail’e yarayacağını anlatıyor.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

.....

iran sialari irkci emeleri icin kullanan münafik bir devlet. Dindar sialar aleviler ve nusayriler gibi Allahsiz bir topluluk degil. Düsman olmamaliyiz birbirimize.

murathoca

işte eli öpülesi alim adam hay ağzına sağlık nedir bu alevi-sunni kavkası neyi bölüşemiyoruz her iki ümmet islam değilmi birbirimizi kırıyoruz elin siyonist,hıristiyanı bir olmuş güya silah yardımı yapıyorlar bütün islam alemini harebeye cevirdiler ne olacak bu insanlar hani nerde islam alimleri nerdesiniz sunnisi-alevisi bir araya gelin anlaşın çözüm bulun islamı bir arada tutun yoksa islam diye bir şey kalmaz ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN .
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23