• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

“SİHA Sezgin” Selahattin Demirtaş'ın ayağına gitti! Abdullah Zeydan'ı da ihmal etmedi

Yeniakit Publisher
2021-09-24 16:13:00 -

Daha önce, Türkiye’nin teröristlere yönelik SİHA saldırılarını eleştirdiği için “SİHA Sezgin” namıyla bilinen CHP’li milletvekili Sezgin Tanrıkulu, "Başkan APO'nun heykelini dikeceğiz", "PKK'lı teröristin cenazesine katılmayan vekiller hakkında soruşturma açarım" gibi ifadeler kullanan HDP'nin eski eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın ayağına gitti. Demirtaş ile de yetinmeyen Tanrıkulu, "PKK'nın öyle bir gücü var ki sizi tükürüğüyle boğar" sözleri ile Türkiye Cumhuriyeti'ne alçakca meydan okuyan HDP eski Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan'ı da ziyaret etti.

10 aylık Bedirhan bebekten 15 yaşındaki Eren Bülbül'e 16 yaşındaki Yasin Börü'den 7 aylık öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'a kadar vatan evlatlarını şehit eden eli kanlı terör örgütü PKK'nın siyasi kolu HDP ile Kemal Kılıçdaroğlu idaresindeki CHP arasındaki "dostluk" artık gizlenmiyor.

Daha önce, Türkiye’nin teröristlere yönelik SİHA saldırılarını eleştirdiği için “SİHA Sezgin” namıyla bilinen CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrukulu, "Başkan APO'nun heykelini dikeceğiz", "PKK'lı teröristin cenazesine katılmayan vekiller hakkında soruşturma açarım" gibi ifadeler kullanan HDP'nin eski eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın ayağına gitti.

Cezaevi ziyaretinde sadece Demirtaş'ı görmekle yetinmeyen Tanrıkulu, "PKK'nın öyle bir gücü var ki sizi tükürüğüyle boğar" sözleri ile Türkiye Cumhuriyeti'ne alçakca meydan okuyan HDP eski Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan'ı da ziyaret etti.

Sosyal medya hesabından bu durumu utanmadan paylaşan CHP'li Tanrıkulu Demirtaş için 'sevgili dostum' ifadesini kullandı.

İşte Sezgin Tanrıkulu'nun o paylaşımı:

"Edirne Cezaevinde sevgili dostum meslektaşım Selahattin Demirtaş ve Abdullah Zeydan’ı ziyaret ettim. Selamları var."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Rabia Zafer

Bu Adam HAK ETTIĞİ HALDE Neden Dostlarının Yanına Konmuyor?

BK

ne o aponun heykelini dikebilirsiniz nede sizin pkk,nın tükürüğüyle türkiye cumhuriyeti devletinin vatandaşının boğa bilirsiniz sizin gibilere daha türkiye cumhuriyeti devletinde her yeri dar eder bu millet nara atarken yavaş olun türk milleti kızdığı zaman gölgeleri bile türk milletinden korkar alim Allah
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23