• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

‘Şeytanla bile ittifak yaparlar’

Yeniakit Publisher
2014-07-16 08:12:00 - 2014-07-16 13:43:33
‘Şeytanla bile ittifak yaparlar’

Gazetemize konuşan Zihni Çakır, cemaatin mevcudiyetini korumak için her şeyi yapacağına dikkat çekerek, “Bunlar şeytanla bile ittifak yaparlar” dedi.

Paralel yapının, Yargıtay’daki Birinci Başkanlık Kurulu seçimlerinde sosyal demokratlar ile ittifak yaparak kazanması, cemaatin devletin kritik yerlerindeki mevcudiyetlerini korumak için her yola başvuracaklarını gözler önüne serdi.

Cumhuriyet Gazetesi’nin haberine göre seçimlerde 12 kişilik kurulun üyeliklerini, ‘bazı sosyal demokratlarla cemaat arasındaki ittifak’ kazandı. Yeniden belirlenen Başkanlık Kurulu, şimdi dairelerin iş bölümüne ilişkin karar tasarısını hazırlayacak.

Araştırmacı yazar Zihni Çakır, Cemaatin daha önce Sebataycılarla işbirliği yaptığını hatırlatarak, “Cemaat devletin içine sızması için şeytanla bile işbirliği yapacak kadar erdemsizliği ortaya koydu” dedi.

BUNLAR ŞEYTANLA BİLE İTTİFAK YAPARLAR

Zihni Çakır, cemaatin yargıda sosyal demokratlar ile işbirliği yapmasına şaşırmadığını ifade ederek, “Yargı içinde sosyal demokrat tabanın çoğunluğunun vesayetçi bir anlayışına sahip olduğu için bugün cemaat ile ve cemaatin uzantıları ile Yargıtay’da işbirliği yaparak seçimlerin sonuçlarını belirlemesi aslında sürpriz olmadı. Çünkü; cemaat devletin içine sızması için şeytanla bile işbirliği yapacak kadar erdemsizliği ortaya koydu ise -ki burada şeytandan kastım Siyonist İsrail’in Türkiye’deki işbirlikçileri- yargıda mevcudiyetini korumak adına yargının daha önceki arka bahçesi olarak bilinen sosyal demokratlar ile işbirliği yapması da gayet normal” diye konuştu.

DAHA ÖNCE DE SEBATAYCILARLA İŞBİRLİĞİ YAPMIŞLARDI

Cemaatin Danıştay gibi bir suikast ile kendi güçlerini ve varlıklarını pekiştirmeyi hedefleyerek Ergenekon ile ittifak yaptıktan sonra yargıda kendilerini korumak için sosyal demokratlar ile ittifak yapmalarının gayet normal olduğunu kaydeden Zihni Çakır, “Unutmayım 80’lerin başında emniyette belli bir taban oluşturabilmek için aynı örgüt Sebatayci kişilerle de ittifak yapmıştı” şeklinde konuştu.

Yeni Akit

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23