• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şevki Yılmaz'dan Garo Paylan'a tarihi ayar! 'Osmanlı soykırım yaptı' diyen soysuzlar...

Yeniakit Publisher
2022-04-27 23:59:00 - 2022-04-28 00:57:44
Şevki Yılmaz'dan Garo Paylan'a tarihi ayar! 'Osmanlı soykırım yaptı' diyen soysuzlar...

Şevki Yılmaz, HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan'ın TBMM'ye sunduğu sözde Ermeni soykırımının kabul edilmesi teklifine sert ifadelerle tepki gösterdi.

 Yeniakit.com.tr 

Rize eski Milletvekili Şevki Yılmaz, HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan'ın "Ermeni Soykırımı’nın Tanınması, Soykırım Faillerinin İsimlerinin Kamusal Alandan Kaldırılması" başlıklı kanun teklifine tarihi bir ayar vererek tepki gösterdi.

Ermeni asıllı HDP'li vekil, sözde Ermeni soykırımını TBMM'de bı yıl da gündeme getirdi.

Hadsiz ifadeler kullanıp, sinir uçları ile oynadı!

Haddini aşarak sözde soykırımın tanınması için TBMM'ye teklif veren Paylan, "Ermeni halkının yarasını iyileştirecek tek toplum Türkiye toplumu, tek meclis ise Türkiye Büyük Millet Meclisi’dir. Ermeni Soykırımı bu topraklarda gerçekleşti ve adalet ancak bu topraklarda, Türkiye’de sağlanabilir." dedi.

Yılmaz'dan Paylan'a tarih dersi

Garo Paylan'a sosyal medyadan hesabından tepki gösteren Şevki Yılmaz, çok sert ifadeler kullandı.

Yılmaz, şunları söyledi:

"Osmanlı soykırım yaptı diyen soysuzlar" duysun ve bilsin ki; Osmanlı soy, dil, din ve mezhep kıyımı yapsaydı bin yılda 24 milyon km² vatan toprağı içerisinde Türk'ten başka ırk, Türkçe'den başka dil, Ehl-i Sünnet'ten başka Mezheb, İslam'dan başka Din müntesibi kalır mıydı?

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

asim keskin

simdi cesurca konusanlar, o zamanlarda mitinglerde atip tutuiyordu sonra sker bir düdük caldi ülkeyi ilk terken beyefendi oldu ve almanyaya kacti. lütfen hic konusmayin.

Asim keskin cevap

Git kumda kale yap adam konuşmuş yanliş yalanmı söylemiş onla ilgili yorum yapılır yoksa adama sorarlar sen nerdeydin diye o en azından dogruları söylemiş sen ne anlatıyon algıdan başka hade başka kapıya zavallı ezikler toplulugu
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23