• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sevda Türküsev'den Kanal D'ye 'Lerzan Mutlu' tepkisi: Sırf reyting uğruna...

Yeniakit Publisher
2020-03-25 00:18:00 -
Sevda Türküsev'den Kanal D'ye 'Lerzan Mutlu' tepkisi: Sırf reyting uğruna...

Yazar Sevda Türküsev, Lerzan Mutlu'nun eldivenin üzerine gösterişli yüzük takmasına tepki gösterdi.

Yazar Sevda Türküsev, Lerzan Mutlu'nun Kanal D ekranlarına ilginç bir halde çıkmasına tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından tepki gösteren Sevda Türküsev şu ifadelerde bulundu:

"2. sayfa magazin programı, Müge ve Gülşen ve tabi Kanal D'yi çok daha farklı bakış açısına sahip diye düşünüyorduk. Fakat bu sıkıntılı günlerde: eldiven Üzerine tek taşını takıp gelen Lerzan Mutlu’yu çıkarmaları; reyting kaygısı ve mevcut yaşananlara duyarsızlıktır. Şaşırdık!"

"Herkes bilir;Programa çıkan bir konuğa her dilediğini yaparsın hakkı verilmiyor. Lerzan mutlu’nun o yüzüğü takarak çıkmamasını sağlayabilirlerdi ama niye bunu yapmadılar anlamıyorum. Demirören medya grubu şu ortamda böyle bir duyarsızlığa ve basitliğe nasıl müsade etti."

"Bütün dünya insanlık alemi böyle bir salgınla uğraşırken ve tereddütteyken sırf reyting yapmak için böyle bir soytarılığı ekranlarınıza nasıl taşıyorsunuz. Şu anda verilen mücadele ile dalga geçercesine bir şey bu! Lerzan reklamını yaptı gündem oldu ya İNSANLIK!"

"Şu ortamda insanların da çok umuru birinin tek taşı kaç karat veya çocukluktan beri mi böyle yaşıyormuş ya da sonradan mı görmüş.Ayıp ettin Kanal D! İnsanlığın karşısında reyting bu kadar önemli olmamalı yaaaa. Konu yapmayı bırak konuk öyle gelse bile”lütfen çıkarır mısınız”denir"

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23