• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şerefsizliğin tablosu! Ne olduğunu öğrenince kanınız donacak

Yeniakit Publisher
2023-10-30 20:58:00 - 2023-10-30 22:55:52
Şerefsizliğin tablosu! Ne olduğunu öğrenince kanınız donacak

İsrail merkezli Kanal 14 televizyonu internet sitesine, Siyonist İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nde katlettiği Filistinlilerin sayısını gösteren bir sayaç ekledi. İsrail'in Gazze'de yaptığı soykırımla ilgili verileri ekrana aktaran kanal, öldürülen bebek, kadın ve yaşlıları da terörist olarak gösterdi. Sosyal medya kullanıcıları katliam sayacına büyük tepki gösterdi.

Gazze Şeridi'ne saldırıyor, Filistinlileri katlediyor, İsrail medyası öldürülen Filistinli bebekleri dahi terörist olarak lanse ediyor.

İsrail merkezli Kanal14 televizyonunun internet sayfasında bir skandala imza atıldı. Sayfaya, öldürülen Filistinlileri gösteren bir sayaç yerleştirildi.

Katliam sayacı sürekli hareket halinde.

Anlık güncellenen sayfada öldürülen Filistinlilerin sayısı Gazze tarafından açıklanandan daha yüksek.

BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Sosyal medyadan skandal paylaşıma tepki yağdı.

ABD Başkanı Joe Biden, Filistinlilerin can kaybı verilerine güvenmediğini söylemişti. Oysa İsrail televizyonundaki katliam sayacında paylaşılan rakamlar Filistin tarafının açıkladığından çok daha fazla.

Kaynak: TRT Haber

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

DÜNYANIN UTANMAZ TEK MİLLETİ TERÖRİST YAHUDİLERDEN BAŞKA NE BEKLENİR, BİR ÇOCUK NASIL TERÖRİST OLUR?, EY DÜNYANIN DİĞER DEVLETLERİ BUNA SİZLER İNANIYORSANIZ, SİZİN DE ONLARDAN FARKINIZ YOK DEMEKTİR.

HİZİPSAVAR

tüm müslüman ülkeler hemen bm çıkmalı eğer vicdanı olan bir ülke varsa oda çıkmalı. yeni bir dünya düzeni kurulmalı. yoksa çocukalrımız yarın bunların kölesi olacak ve filistin gibi öldürülecekler. şavaşsa savaş. derhal bm nin yapısı değişmeli yeni kurulacak düzenin ordusu kudüse gitmeli ve ortak bir güç ile aşayişği sağlamalı. yarın öldürülecek hiç bir yahudinin şimdiden savunması kalmadı. sesini çıkarmayan bu düzene alkış tutan herkes bu muameleyi hak ediyor. onlar istiyor veya söylüyor diye beyaz kırmızı olomaz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23