• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sera Kadıgil'i duyunca "safa yattı!" Sevilay Yılman'dan bir garip paylaşım

Yeniakit Publisher
2021-06-25 15:57:00 -
Sera Kadıgil'i duyunca "safa yattı!" Sevilay Yılman'dan bir garip paylaşım

Veyis Ateş’in ayağını kaydırıp hiçbir şey olmamış gibi hareket etmeye devam eden gazeteci Sevilay Yılman, CHP’li Seda Kadıgil’in partisinden istifa edip TİP’e katılmasını görünce adeta ‘safa yattı.’

 yeniakit.com.tr 

CHP İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil, partisinden istifa etti. Ezan düşmanlığıyla bilinen ve şehitlerimiz üzerinden İslam karşıtı söylemlerde bulunan Kadıgil, Türkiye İşçi Partisi’ne (TİP) katıldı. TİP’ten seçime girmesi durumunda seçilme ihtimali olmayan Kadıgil, tıpkı TİP’in diğer vekilleri Erkan Baş, Barış Atay ve Ahmet Şık’ın HDP’den seçime girmesi gibi farklı bir partiden seçildi, ardından TİP’e geçti. Böylece CHP, komünist TİP’e vekil kazandırmış oldu.

Kadıgil’in kararının ardından, son günlerin gündemden düşmeyen ismi HaberTürk yazarı Sevilay Yılman ilginç bir açıklama yaptı. Veyis Ateş’in ayağını kaydırıp hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam eden Sevilay Yılman, Kadıgil’in istifasını görünce adeta ‘safa yattı.’ Twitter hesabından bir paylaşım yapan Yılman, “Hiç kusura bakmasın ama Sera Kadıgil'in savunması tam bir komedi! Madem adayı olduğun CHP'den politik olarak sana daha yakın bir parti vardı... "O zaman o partiden girseydin seçimlere!" denmez mi yahu!” ifadelerini kullandı.

Yılman’ın, Kadıgil’in tıpkı diğer TİP’liler gibi farklı bir partiyi paravan olarak kullanmasının üstünü neden örtmeye çalıştığı merak konusu oldu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Türkün Tunceli...

CeHaPe siyasi misyonunu, meclise atlama taşı olarak devam ettiriyor.CeHaPe yi Atatürk'ün partisi sananlar yanılıyorlar bu partinin başında DERSİMLİ KEMAL var (dersim neresiyse).

Pelin

sanki chp.den istifa ettide kendi partilerine katılmış gibi seviniyorlar
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23