• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şenocak'tan Biden'a tepki: İhtiyar dinsiz bunadığından hatırlayamıyorsun

Yeniakit Publisher
2023-10-18 21:59:00 -
Şenocak'tan Biden'a tepki: İhtiyar dinsiz bunadığından hatırlayamıyorsun

İsrail'e giden ABD Başkanı Biden, Netanyahu ile düzenlediği ortak basın toplantısında siyonistlere arka çıkarak, mazlum Filistinlileri suçlu ilan etti. Bu sözlere İhsan Şenocak Hoca sert tepki gösterdi.

İsrail'e giderek Siyonistlere destek olan ABD Başkanı Joe Biden, "Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Biden 'Şunu bilmenizi istiyorum tek değilsiniz. İsrail'in arkasında durmaya devam edeceğiz. Trajedilerin yaşanmasını engellemek için çalışacağız. ABD sizinle birlikte. Bugün yarın ve her zaman.' dedi.

Bu sözler sonrası Biden'a sosyal medyadan tepki gösteren İhsan Şenocak, "İhtiyar Dinsiz! Bunadığından hatırlayamıyorsun! Afganistana da naralarla girmiş,ceset torbalarıyla çıkmıştınız.Allah sizi fakru zarurette cihad eden müminler karşısında zelil ederek ümmete “Bunlar yaşayan leşlerdir.” buyurup moral veriyor.Gazze conilere ikinci Afganistan olacak." dedi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Asim keskin

Konuştun, vaaz versin, neyi değiştirdin neyi değiştirebilirsin. Hiiic.. Çünkü yanlış yöntemlerle dini anlıyor öyle de yasiyorsunuz. Milletinde sizin gibi olmasını bekliyorsunuz. Yazık

Gültekin

SAYIN HOCAM, MÜSLÜMANLAR NİÇİN BU DURUMA DÜŞTÜ, YER YÜZÜNÜN EN ŞEREFLİ İNSANLARI MÜSLÜMANLAR BİRLİK YAPMASI GEREKİR DEMİŞ OLSAYDINIZ, YANİ İSLAM BİRLİĞİNİ KURUP, HER ALANDA BİRLEŞİP KUVVETİMİZİ ORTAYA KOYSAK, TEK DİŞİ BATI CANAVARI BÖYLESİ SALDIRILARA VEYA DESTEKLERE CESARET EDEBİLİRMİYDİ? ACİL VE İVEDİLİKLE MÜSLÜMANLAR BİRLİĞİNİ KURMALI VE HALİFESİNİ BELİRLEMELİDİR, ALLAHIN İPİNE VE PEYGAMBERİN SÜNNETİNE SARILMADIĞIMIZ SÜRECE, BU KANLARIN VEBALİ BUNU GEÇİKTİRENLERİN OMUZLARINDADIR.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23