• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Seni ancak İsrailliler karşılar! Traktör Özgür Filistin'e hangi yüzle gidecek

Yeniakit Publisher
2023-11-22 15:53:00 - 2023-11-22 15:53:37

Yeniakit Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in "Filistin'e gideceğim" açıklamasını değerlendirdi.

Manşetlerin Dili programında konuşan Yeniakit Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, CHP'nin yeni lideri Özgür Özel'in Filistin'e yönelik 'bir öyle bir böyle' açıklamalarıyla ilgili konuştu.

Ali İhsan Karahasanoğlu yaptığı açıklamada, "İyi de hangi yüzle gidecek. Filistinlilerin seçtiği Hamas'a terör örgütü deyip nasıl gidecek? Gittiğinde İsraillilerin kendisini karşılayacağı umudu ile bunu söylüyor olmalı. Hamas'a terör örgütü dediniz mi, dediniz. Evvel ki başkan da aynı şeyi söylemişti. CHP'de maalesef ki maalesef koltuğu oturur oturmaz o da Hamas'ı terör örgütü olarak niteledi. Kongrede son gün 'Biz genel merkezden genel başkanlarını belirlemeyeceğiz. Ön seçim yapacağız' diyor. Ön seçim konusunda herhangi bir adım attı mı, hayır. Daha 2-3 hafta önce tüzüğü değiştireceğiz diyen Özel'in bu sözlerini bekleyen delegelere sesleniyorum. Siz çok beklersiniz." dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

HII

BU TERÖRİST SATILMIṢ ÖZGÜR ÖZELÌ CÌDDIYE ALMIYORUM KESİNLİKLE ÇÜNKÌ BU SIYONİST'E GÌDÌCÌ FAZLA SÜRMEYECEK BUNDAN SONRA BU PKK CI FETÖCÜNÜNDE YERÌNE GELECEK OLAN TERÖRİST PKK VE YUNAN TOHUMU ISTANBULUN BAṢ HORTUMCUSU VE BAṢ HIRSIZ VE BAṢ SATILMIṢ ONUN BUNUN Ì... KÖ.... ÌMANSIZOĜLUDA GELECEK VE FAZLA SÜRMEDEN ODA CHPKK NIN KOLTUĜUNDAN GÌDÌCÌDÌR ARTIK BUNDAN SONRA CHPKK PARTİSİDÌR CHP DEĜÌLDÌR ARTIK CHP.NÌN ALT TABANI BU TERÖRİSTLERDEN KURTULMANIN YOLLARINI ARIYORLAR ARTIK BU CHP DIKÌṢ TUTMAYACAKTIR MİLLİ VE VATAN SEVGÌSÌ PARTÌLER VAR ÌKEN BU SATILMIṢ TERÖRÌSTLEREMÌ KALACAK BU ÜLKE HA KILIÇDAROGLU HA ÖZGÜR ÖZEL HA HORTUMCU YUNAN TOHUMU ÌMANSIZOĜLU HÌÇ BÌR TANESÌ BEṢ KURUṢ ETMİYOR ÇÜNKÌ DIṢ GÜÇLERE VE TERÖRİSTLERE ÇALIṢIYORLAR BÌRER VATANHAÌNLERÌDÌR BUNLAR

Arnavut Recep

özgür ne işin var Filistin 'de kirletme o kutsal toprakları.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23