• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sen yakında kainat papazını da satacaksın Emre!

Yeniakit Publisher
2022-07-08 14:42:00 -
Sen yakında kainat papazını da satacaksın Emre!

15 Temmuz hain darbe girişimi ile vatanı satan FETÖ’nün kalemşoru Emre Uslu, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraf ile karakterini ortaya koydu. Emre Uslu yine "satmaktan" bahsetti.

YENİ AKİT  ANKARA

Her fırsatta Türkiye’ye ve AK Parti hükümetine karşı nefret söyleminde bulunan FETÖ’nün kalemşoru Emre Uslu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile karakterini bir kez daha ortaya koydu.

17-25 Aralık kumpaslarının başarısız olmasıyla tasmasını tutan Fetullah Gülen’in yanına kaçan Uslu paylaştığı fotoğrafın üzerine, “İyi bir kahveye RTE ve rejimini satarım” ifadelerini kullandı.

Daha önce devleti ve milleti peşkeş çekmeye yeltenen FETÖ terör örgütü üyelerinin yakında Pensilvanya'daki kainat papazını satma ihtimali de gün yüzüne çıkmış oldu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Fetönün itleri!

Devlete millete yararı, faydası olan herkesi satmak sizin karakterinizde var! Var da... İnsan en azından bağlı olduğu bir davayı, beraber yol yürüdüğü birini satar. Senin bu ülkeye bir aidiyetin, Cumhurbaşkanımızla bir bağın yok ki onu satabilesin. Yazıda da belirtildiği gibi bir gün Fetö puştunu sattığını ben de ilave edeyim, onun da seni sallandırarak mı, kafana sıkarak mı geberttireceği haberleri okuyacağız.

asim keskin

cok korkak cok ödlek biri. bakmayin uzaktan salladigina Vatnperver birini görsün, farkedildigi korkusuyla altina yapar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23