• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sen de hiç utanma yok mu sığıntı Turhan? Dünden kalma ‘Çömez'den yine aynı terane

Yeniakit Publisher
2022-07-10 15:14:00 - 2022-07-10 15:51:21
Sen de hiç utanma yok mu sığıntı Turhan? Dünden kalma ‘Çömez'den yine aynı terane

Ergenekon davasında yargılanırken yurtdışına kaçan, sonraki yıllarda kendisini milletvekili yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı diktatörlükle suçlayan Turhan Çömez, 12 yıl boyunca adım atmaktan korktuğu Türkiye'ye, hem de artık diktatörlükle yönetildiğini iddia ettiği Türkiye’ye geri döndü..

 yeniakit.com.tr 

Ergenekon davasında sanık olduğu gerekçesiyle, kirli çamaşırları deşifre olacağı için korkup yurt dışına kaçan Turhan Çömez, 12 yıl aradan sonra geçtiğimiz mart ayında bir hastayı gerekçe gösterip yurda geri döndü.

O dönemde açıklama yapan Çömez, "Melsa büyük bir trafik kazası geçirdi Londra’da. Zor ve riskli bir ameliyat gerekti. Zamanla yarışarak Türkiye ye getirdik. Çok başarılı bir ameliyat sonrası, yüzü gülüyor şimdi." diyen Çömez, Erdoğan’ın Türkiye’ye kazandırdığı sağlık sistemine övgüler düzerken, tekrar döndüğü İngiltere’de rezil açıklamalarına kaldığı yerden devam etti.

Diktatörlükle suçladığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Türkiye'ye elini kolunu sallayarak hasta getirip ülkenin sağlık imkanlarından faydalanan Çömez, katıldığı bir canlı yayında yine utanmadan sıkılmadan Erdoğan’ı diktatörlükle suçladı. Rezil açıklamalarına devam eden Çömez, “Türkiye’ye dönüşümü bile seçime endeksledim. Ben bu ülkeye, Erdoğan iktidardan gidince döneceğim. Herkes umudunu ve geleceğini bu seçimlere bağladı. Bu seçimler sadece cumhurbaşkanı seçimi değil, bir parlamento seçimi değil. Türkiye’nin kaderi oylanacak. Ben yurtdışında da çalışıyorum, ne olur ülkenin geleceğine sahip çıkın. Atacağınız her oy bu ülkenin kaderini değiştirebilmek için hayati öneme sahip.” gibi laflar etti.

"Bu nasıl bir karakter?"

Kısa süre önce İngiltere’de tedavi ettiremediği hastayı Türkiye’ye getirip ülkenin sağlık sisteminden faydalanan ikiyüzlü Çömez, “Her gün ortalama sekiz doktor yurtdışına gidiyor. Türkiye’nin en iyi üç-dört üniversitesinin, altı yıl emek verip eğitip donatıp mezun ettiği çocuklar ülkelerini terk ediyor. İngiltere’ye gelenlerin birçoğuyla dostluğum var. Hepsi, çocuklarının geleceğinden endişe duyduğu için geliyor. Son iki yıl içerisinde, Ankara Anlaşması ile Türkiye’den İngiltere’ye 100 bin kişi göç etti” gibi ifadeler kullanarak algı operasyonu yaptı.

Çömez’in bu sözleri, “Madem ki buradaki doktorlar İngiltere’ye kaçıyor. Sen neden oradaki hastayı ordaki doktorlara değil de buradaki doktorlara tedavi ettiriyorsun hokkabaz’ şeklinde yorumlandı.

FETÖ'den korkusundan titriyordu, şimdi diktatör dediği Erdoğan'ın ülkesine elini kolunu sallayarak geldi ve döndü

Tayyip Erdoğan sayesinde AK Parti'den milletvekili de  olan Turhan Çömez, kirli çamaşırlarını ortaya döken FETÖ'den tir tir titrediği için, İngiltere'ye kaçmıştı.. Yıllarca İngiltere'de kalan Turhan Çömez, şimdi ülkedeki güven ortamı sayesinde Türkiye'ye gelip gitmeşe başladı ama, "Ülke diktatörlükle yönetiliyor" ahlaksız iftirasını halktv ekranlarından dile getirmeye devam ediyor.. 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ümit

Ulan ne insanlar var utanmaz mahlukat adam olmadıktan sonra hep çömez kalırsın 

Yilmaz

gitmek isteyen cehnnemin dibine kadar yolu var ,begenmeyen hemen terk etsin , bir olay olmuş doktoru katlettiler keşke olmasaydı keşke önüne geicile bilse böyle vahim olayların ama oldu bir kez ne yapalım Allah rahmet eylesin demekten başka bir çaremiz yok ,ama bunu tutup koca Türkiye mal etmenin bir anlamı yok ,kafanız esince yok grev yaparız yok hasta bakmayız bu kadar da hakkınız yok o zaman polis ,askerde. bıraksın görevini olurmu böyle saçmalık yahu biraz insaf memlekti bu kadar kotulemenin ne anlamı var beğenmiyorsan çalışma Türkiye'de kardeşim git nereye istiyorsan sizlerin zaten meleket diye bir derdiniz yok hain dogmussunuz hain ve vatansız öleceksiniz
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23