• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sen bu hallere mi düşecektin Ahmet Taşgetiren! Erdoğan'a şimdi de bunu dedi

Yeniakit Publisher
2023-01-22 10:45:00 -
Sen bu hallere mi düşecektin Ahmet Taşgetiren! Erdoğan'a şimdi de bunu dedi

Ahmet Davutoğlu'nun basın bülteni gibi yayın yapan Karar gazetesine geçmesinden bu yana iyice tanınmaz hale gelen Ahmet Taşgetiren, bu defa da Tayyip Erdoğan'la ilgili solakların ağzıyla konuştu.

Ahmet Davutoğlu'nun basın bülteni gibi yayın yapan Karar gazetesine geçmesinden bu yana iyice tanınmaz hale gelen Ahmet Taşgetiren, bu defa da Tayyip Erdoğan'la ilgili solakların ağzıyla konuştu. "Erdoğan bütün tuşlara birden basıyor" diyerek, Cumhurbaşkanı'nın ardı ardına açıkladığı müjdeleri itibarsızlaştırmaya çalışan Taşgetiren, özetle şunları kaydetti:

"(...) Sayın Ekonomi Bakanı ülke insanını getirdikleri psikolojinin farkında mı acaba? Görülür mü oralardan bu ruh hali?

Ekonomi ile ilgilenen herkes, Cumhurbaşkanının bütün tuşlara birden basıyor olmasına bakarak, bunun sebeplerini anlamaya çalışıyorlar.

-Acaba sayın Cumhurbaşkanı kaybedeceğini kesin anladı, onun için seçimden sonra memleket yönetimini alacak olanlara altından kolay kalkamayacakları bir yük bırakmak istiyor olabilir mi?

Bakıyorum muhalefetin ekonomistlerine her yerde (Mesela Davos’ta Ali Babacan’a) bu ekonomik şartların altından nasıl kalkacaklarını soruyorlar? (...)"

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Doğruya doğru

Yorum yapmanın da bir namusu var... hayalî fantezileri yorum diye söylemek dipsiz kuyuya düşmekten beterdir... karanlığa attığı taşın kendi başını yarmasından beterdir...seçimden sonra yüzü kızarır mı aceba?

mehmet akif

allah seni kahretsin ahmet . sonunda belam olmaya karar vermişsin. bilderbergçi , bu milletin milli gururu siha iha lara kin kusan babacin adlı soysuza methiyeler. halkının en az zarar görmesi için hergün reçete üreten cumhurbaşkanı kendini kaybetmiş ne yaptığını bilmeyen ve telaşından tüm tuşlara basan bir şaşkın. allah belanı versin ahmet. allah sevdiklerinle kainat şeytanı ile birlikte haşretsin seni.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23