• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Selçuk Parsadan'ın oğlu'na belediye bakıyor!

Yeniakit Publisher
2014-12-31 13:20:00 - 2014-12-31 13:31:59
Selçuk Parsadan'ın oğlu'na belediye bakıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kış şartlarının ağırlaşmasıyla birlikte sokakta yaşayanları Zeytinburnu Spor Salonu'nda misafir ediyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ve polis ekipleri tarafındansokaklardan toplanan evsizler, soğuk havadan korunmaları için  spor salonunda ağırlanmaya başlandı. sağlık kontrolleri ve kişisel bakımları yapılan evsizlerin giyecek ihtiyaçları da karşılandı. 

PARSADAN'IN OĞLU DA SOKAKTA KALIYOR

 Sokak, park, metruk bina ve cami avlularında yaşam mücadelesi veren  evsizlerden bazıları, ilginç hayat hikayeleriyle dikkati çekiyor. Eski basketbolcu olan ve dönemin Başbakanı Tansu Çiller'i dolandırmasıyla gündeme gelen Selçuk Parsadan'ın oğlu Hakan Parsadan da Zeytinburnu Spor Kompleksi'nde misafir ediliyor.

 AA muhabirine açıklama yapan Hakan Parsadan, babasının ölümünün  ardından zor duruma düştüğünü anlatarak, 3 yıldır sokakta yaşadığını ve soğuk  hava nedeniyle belediyenin spor merkezine sığındığını söyledi.

 Ailesini, işini ve varlığını kaybettiğini ifade eden Parsadan, "Bütün Türkiye hikayemizi biliyor. Basketbolcuydum ve 8-10 sene milli takımda oynadım. Birtakım terslikler oldu mesleğimi bıraktım. Basketbola da geri dönmek  istemiyorum. Yıllardır parklarda,ATM'lerde sokaklarda yaşıyorum. Sokaklarda çok  sıkıntılar yaşadım. Çok iş istedim ama olmuyor. Şu anda buradayım. Çevremiz çok  yüksek ama insanlar öyle bir hale gelmiş ki kendilerinden başka kimseyi  tanımıyorlar. Babam ölmeden önce peşinden ayrılmayan dostlar bana telefonu açmadı." diye konuştu.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23