• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Bu yoldan dönmeyeceğiz

Yeniakit Publisher
2024-04-29 02:00:00 -
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Bu yoldan dönmeyeceğiz

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Türkiye'nin yerli ve milli ilk insansız savaş uçağı KIZILELMA ile ilgili bir paylaşım yaptı.

Bayraktar, resmi X hesabından yaptığı paylaşıma, "Yolumuzdan dönmeyiz" notu düştü.

'Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun biz bu yoldan dönmeyeceğiz'

Bayraktar, "Kızılelma, havacılıktaki dünyanın geleceğini ifade ediyor. Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun biz bu yoldan dönmeyeceğiz ve semalarımızda tam bağımsız ve hür olana kadar bizim mücadelemiz devam edecek." dedi.

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Bülent

Sn bayraktar ailesinin bu memleket için ne kadar büyük hizmetler yaptığının farkindayiz .ama CHP nin mal seçmeni ve yeni nesil üniversiteliler PKK fetocular ellerine geçen her fırsatta özellikle son 20 yıldaki kazanımları ve sizi yapılan eserleri çöpe atıp heykel yapma derdindeler ve en tehlikelisi bu ABD ve batının arayıp bulamadığı ortamı oluşturuyorlar .i şeytanların birşey yapmasına gerek yok .gönüllü birçok  var memlekette .cebindeki paranın az olmasının musebbipi sn Erdoğan'ı görüyor.dusunmuyorlar hiç .Hamas i terör örgütü gören bu gavatlar sürüsünden memlekete ne hayır gelir..hükümetin karşısında olan birçok iş adamı CHP yerel yönetimleri alınca hallerinin nasıl gotuye gittiğini görüyor aslında ama seçmen işte mal

kel

chp, merdane hanım abi, sarhoş fatihe altaylı vs. bunlar çöp, benim güzel kardeşim. sen yoluna devam et. tüm islam alemi seni takdir ediyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23