• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Selçuk Bayraktar'dan Kılıçdaroğlu'na efsane kapak! Feleği şaşacak

Yeniakit Publisher
2023-04-29 14:51:00 - 2023-04-29 22:02:55
Selçuk Bayraktar'dan Kılıçdaroğlu'na efsane kapak! Feleği şaşacak

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Atatürk Havalimanı ile ilgili açıklamalarına ilişkin, "Türk gençlerine değer vermeyip bir ABD'li şirkete adeta peşkeş çekilmesini anlamak mümkün değil" dedi.

TEKNOFEST heyecanı 7. kez başladı. TEKNOFEST'te önemli açıklamalarda bulunan Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

Atatürk Havalimanı'nı havacılık ve uzay çalışmaları merkezi haline getireceklerini söyleyip, merkezin kurulması ve geliştirilmesini ise ABD'deki Sierra Nevada şirketinin sahipleri Eren Özmen ve Fatih Özmen ile yapacaklarını belirten Kılıçdaroğlu'na cevap veren Bayraktar, şunları söyledi:

"Aslında buradaki tablo kendisi direkt yanıt veriyor. Teknoloji yarışmalarına 1 milyondan fazla gencimiz başvurmuş. Bunlar teknolojide geleceğin trendi olan yarışmalar. Ülkemizi muhasır medeniyetlerin ötesine taşımak için başvurmuşlar. Biz onlara değil de yurtdışında bir firmaya güveneceğiz. Ben bu açıklamayı çok talihsiz bir açıklama olarak görüyorum. Burada çocukların coşkusunu, duygusunu, heyecanını, bilgisini, bilgi birikimine değer vermeyip bir ABD şirkete adeta peş keş çekilmesini anlamak mümkün değil. Buradaki cevherleri TEKNOFEST’E gelip görebilirler. Belki onlar için de faydalı olabilir kendi insanımıza inanmaları açısından.”

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

üsküdarlı

kılıçdaroğlu gibi bir siyahiyi -siyasiyi Allah hiç 1 ülkeye lider yapmasın .bu bela olarak yeterde artar bile .Allah affetsin bizi nasıl bir günaha girdikki bu bela bize düştü

Erhan

Bahsi geçen şirket sahipleri ABD kimi değil 2 tane türk kardeş bayraktar sen nerede okudun babanın parası ile burada şirketlerin akp sayesinde tanindin onlarda orada imkan buldu orada şirket açtı şimdide ülkelerine hizmet etmek istiyorlar niye bukadar kocundun yoksa onların yaptıkları seninkiler den daha kaliteli mi rekabetten mi kaçıyorsun sende kayınbaba gibi. Tek adamlık ruhunuza islemis
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23