• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şehitlik gezisinde içkili, çalgılı yemek tepki çekti

Yeniakit Publisher
2014-06-03 11:27:00 -
Şehitlik gezisinde içkili, çalgılı yemek tepki çekti

ATO'nun düzenlediği "Çanakkale Şehitliği Gezisi" programında yaşananlar adeta pes dedirtti. İki günlük Çanakkale gezisinde, organize edilen programda içkili, çalgılı yemek, görenleri şaşkına çevirdi. Meclis üyelerini sözde Çanakkale gezisine götürerek, tarihi bilinçlenmeyi arttırmayı amaçlayan ATO'nun yaptığı 'bu ne perhiz bu ne lahana turşusu' dedirtti.

Ankara Ticaret Odası (ATO) “Çanakkale Şehitliği Gezisi” düzenledi. İki gün süren gezide birinci gün Troya şehri, ikinci gün ise şanlı savaşlara ev sahipliği yapmış Gelibolu Yarımadası gezildi. Fakat Çanakkale’deki tarihi yerlerin ve şehitliklerinin ziyaret edildiği gezide ATO, büyük bir organizasyon eksikliği yaparak, Çanakkale ruhuna yakışmayan olaylara imza attı.

Milli gazete'nin haberine göre, Gezinin birinci gününün sonunda akşam yemeği için içkili ve çalgılı bir restoran seçilmesi tepkilere neden oldu. Bir gün sonra ecdadın bu vatanı savunmak için canını verdiği Gelibolu Yarımadası gezilecekken içkili ve çalgılı bir restoranın seçilmesi Çanakkale ruhuna yakışmadı.

BİR GÜN ÖNCE ÂLEM YAPILDI!

Akşam yemeğinde bazı üyelerin de âlem havasını andırırcasına çalgıcıların eşliğinde içki içtiği gözlendi. ATO, Çanakkale gezisi gibi güzel bir organizasyona imza atmışken, şehitlik gezisinden bir gün önce içkili ve çalgılı restoran organize etmesine tepki gösteren bazı üyeler ise, bu olayın ecdadın kemiklerini sızlattığını ve ATO gibi saygıdeğer bir kuruluşa yakışmadığını söyledi. İçki içmenin şahsın kendisini bağladığını belirten üyeler, tepkilerinin şehitlik gezisinden bir gün önce böyle bir olayın yaşanmasından kaynaklandığını dile getirdi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23