• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şehit Bayram Ali Öztürk Hocaefendi'nin sağlığında 'ölüm' üzerine ettiği dua!

Yeniakit Publisher
2022-09-03 22:45:00 - 2022-09-03 22:51:40
Şehit Bayram Ali Öztürk Hocaefendi'nin sağlığında 'ölüm' üzerine ettiği dua!

3 Eylül 2006’da İsmailağa Camii’nde sabah namazının ardından verdiği vaaz sırasında şehit edilen Bayram Ali Öztürk Hocaefendi'nin ölüm üzerine ettiği duası yeniden gündeme geldi.

 Yeniakit.com.tr 

İsmailağa Camii'nde sabah namazından sonra vaaz verirken uğradığı saldırı neticesinde şehit olan Bayram Ali Öztürk Hocaefendi, şehadet yıldönümünde dualarla anıldı.

İsmailağa Cemaati'nin Twitter hesabından, Şehit Bayram Ali Öztürk Hocaefendi'nin sağlığında ölüm üzerine ettiği duası paylaşıldı.

Şehit Bayram Ali Öztürk Hocaefendi, sağılığında istediği ölümü şu dua ile anlatmıştı:

Allah'ım!

Yaşarken İslam derdiyle yaşamaya, ölürken de o dertle ruh teslimine bizleri muvaffak eyle!

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

osmanlı kartalı

gazeteci ömür çelikdönmez efendi birazda bayram öztürk hoca efendiyi kim şehid etti onuda araştır merhum mahmut efendini aleyhinde yazıyordun yüreğin yetiyorsa bayram öztürk hocamızkimler şehid ettirdi bunuda araştır

fetösavar

türkiye ne derin sulardan, ne kaışık işlerden geçmiş... yahu adam sabah namazında şehit niye edilir ki? bu nasıl bir saldırıdır? demek ki bi kış günü helikopter düşürerek türkiyenin geleceğinden bir tehlikeyi-kendileri için, silerken, sabah namazında da başka bir tehlikeyi bertaraf ediyorlardı herhalde... trakyada da bi tuvalet mevzuunu yazan yazarı öldürdükleri gibi... adamlar ekmek su gibi adam öldürüyorlarmış bu memlekette... baksan cemaat canım... himmet abicim... hizmet efendim... oldu canım....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23