• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sedat Peker'in avukatından 'yargıya müdahale' için skandal sözler! "Hakimiyet kurduğumuz bölgelerde..."

Yeniakit Publisher
2022-06-20 00:52:00 - 2022-06-20 18:04:26

Suç örgütü lideri Sedat Peker'in avukatlığını yapan ve onunla bağlantılı olduğu iddia edilen Paw Guards Pati Koruyucuları'nın da savunuculuğunu yapan Avukat Kübra Oktay'ın, sosyal medyada adeta 'paralel yapılanma'yı hatırlatan skandal ifadelerde bulunduğu ortaya çıktı. Başıboş köpek mağdurlarına yönelik itiraflarda bulunan Kübra Oktay, "hakimiyet kurdukları bölgelerden" dava açılması gerektiğini söyledi.

 yeniakit.com.tr 

Suç örgütü lideri Sedat Peker'in ve yine onunla bağlantılı olduğu iddia edilen Paw Guards Pati Koruyucuları isimli şaibeli hayvan platformunun avukatlığını yapan Avukat Kübra Oktay, başıboş köpek saldırısından mağdur olan vatandaşların yer aldığı Başıboş Köpek Platformu'nu susturmaya yönelik akla ziyan bir plan yaptıklarını itiraf etti. 

"Takipsizlik alırsa, bizi güçsüz duruma düşürebilir"

Twitter'ın sohbet odalarında toplantılar yapan gruplara dava açılırken hukuka hakim oldukları yerlerden dava açılması gerektiğini belirten Kübra Oktay, "Şöyle bir korkum var. Şunu söyleyeyim; şeyden korkuyorum yani, herkesin bulunduğu yerden matbu bir dilekçe yazarsak şayet, her savcının ayrı hal ve tutumları var. Şimdi biz burada, elimiz güçlü, kapsamlı yaptık. Çağrı yapıp her ilden ve ilçeden çağrı yapıp da herkesin o dosyaya katılımını sağlamak ya da Ankara, İzmir gibi üç tane pilot bölge seçip de herkesin o soruşturma dosyalarına katılım sağlamak daha mantıklı değil midir acaba? Mesela kendi ilinizde ilçenizde sizin sunduğunuz dilekçede savcıya anlatamazsak durumu, takipsizlik alırsa, bu da bizi güçsüz duruma düşürebilir. O korkum da var yani. 3 tane efsane hazırlık yaptığımız dilekçelerle pilot bölgelerden mi gitmek daha mantıklı olur?" diye konuştu.

Yargı için skandal sözler: Hakimiyet kurabileceğimiz 3 tane bölgeden yürümeliyiz

"Çok iyi düşünmemiz lazım hep beraber" diyen Kübra Oktay, "Onun organizasyonu da bence en mantıklısı hakimiyet kurabileceğimiz 3 tane pilot bölgeden yürümemiz" dedi. 

Yargıya nasıl müdahale edip hakimiyet kuracaklar?

Sözde avukatın ifadeleri sosyal medyada tepkilere neden oldu. Söz konusu ifadeler 'paralel yapı'yı hatırlatırken "yargıya nasıl bir müdahalede bulunacakları ve hakimiyet kuracakları" merak konusu oldu. 

Diğer taraftan Sedat Peker için de böyle bir adım atıp atmadığı akıllarda soru işareti bıraktı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

M.N.

Anlaşılıyor ki, bir çok yeni tip kriminal mafya örgüt tarzı ortaya çıkmış, ancak bizim içişleri bakanlığımız ve adalet bakanlığımız mışıl mışıl uyumuş. Kanun yapıcılarımız da ya uyumuş, ya da bu yeni kriminal oluşumları görmezden gelmiş. Bu ülkeye ve millete sahip çıkacak insan evlatları lazım oralarda.

20000

bu tip mafya çete örgüt yapılanmaları..dernekleri kullanıyor..bağış yapıyor.istedikleri gibi bağırtıyorlar.. bu mafya çete örgütlerinin..işbirliği para yedirdiği..avukat..savcı..hakim..emniyet mensubu dolu vardır.. bunlarada bu dernekler aracılığyla para,,hediye,ödül adı altında yardım eder görünüp işlerini yaptırıyorlar.. hiç bir yargı,,emniyet,,mensubu ödül,,hediye,,diye kendilerine gönderilenleri almamalı..sonra bir işimiz düştü deyip gayri meşru işleri için destek istiyorlar.. yada bunları kadınla,,içkiyle tuzağa çekiyorlar..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23