• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sedat Peker hastaneye kaldırıldı

Yeniakit Publisher
2023-09-25 03:29:00 - 2023-09-25 05:32:59
Sedat Peker hastaneye kaldırıldı

Organize suç örgütü lideri olduğu için hakkında kırmızı bülten çıkarılan, yurtdışında kaçak yaşayan mafya babası Sedat Peker'in hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı.

Birleşik Arap Emirlikleri'nden bulunan, Organize suç örgütü lideri olduğu için hakkında kırmızı bülten çıkarılan yurtdışında kaçak yaşayan Sedat Peker hastaneye kaldırıldı.

Yapılan ilk tetkiklerde apandisitinin patladığı tespit edilen Peker acilen ameliyata alındı. Apandisti alınan Peker'in daha sonra alelacele hastaneden çıkarıldığı öğrenildi.

Avukatı açıklama yaptı

2023 seçimlerini etkileyecek, hatta sonucunu değiştirecek çok önemli açıklamalar yapacağı iddia edilen ama kaçtığı Birleşik Arap Emirlikleri’nde sesi hiç çıkmayan Sedat Peker’in avukatı hastane iddialarına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Mafya babası ve halen yurtdışında kaçak yaşayan Sedat Peker’in avukatı Ersan Barkın, "Basında, Sayın Sedat Peker’in sağlık durumuna ilişkin kimi haberler yer aldı. Kendisi geçtiğimiz hafta apandisit ameliyatı oldu. Şu an hastanede değil ve sağlık durumu yerinde" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Odatv

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kardelen

Bunun haber değeri nedir? Mafya başı her türlü pisliğin içinde yer almış biri bizleri neden ilgilendirsin? Sürünsün.

YILMAZ DURMUŞ

Kara paralar ile gün yüzüne çıkan çevresini ve belirli bir kesimi korku imparatorluğu ile sindiren bu ve benzeri karakterlerin demokratik ülkelerde yeri yoktur. Böyle durumlarda devlet, devletliğini göstermeli YA DEVLET BAŞA, YA KUZGUN LEŞE düşüncesinden hareketle böyle oluşumların başı derhal ezilmelidir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23