• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Seçimlerin ardından tehlikeli çıkış! Senin ağzın ne söylüyor be adam

Yeniakit Publisher
2023-05-30 11:43:00 - 2023-05-30 14:27:41
Seçimlerin ardından tehlikeli çıkış! Senin ağzın ne söylüyor be adam

Solak Birgün gazetesinde kalem oynatan Selçuk Candansayar, seçimlerin ardından tehlikeli bir çıkışa imza attı.

Solak Birgün gazetesinde kalem oynatan Selçuk Candansayar, seçimlerin ardından tehlikeli bir çıkışa imza attı. Türkiye'de sanki bir iç savaş varmış gibi bir hava oluşturmaya çalışan Candansayar, toplumu kutuplaştırmaya çalıştığı yazısında özetle şunları kaydetti: 

"Önce coşkulu umut ardından derin hayal kırıklığı. Kısa süreli öfkeyi izleyen durun hala umudumuz var direnci, büyük çaba ve yine hayal kırıklığı. Tabi ki çok zor bu duygularla baş etmek. “Ateşi ve ihaneti gördüğümüz” bir iki hafta geçirdik.

Evet, bir arada yaşayabileceğinden artık pek de emin olunamayacak bir bölünme ile karşı karşıyayız. Eğer Türkiye asgari demokrasi rejimi ve demokratik bir anayasa ile yönetiliyor olsaydı bu yarı yarıyalık çok önemli olmayabilirdi. Ortak ilkelerde anlaşmış bir toplum da oylar birbirine yakın olunca aralarında küçük farklılar olan ama kendisini tek bir toplum olarak gören bir ülkeden söz ediyor olurduk. Oysa şimdi Türkiye ikiden fazlaya bölünmüş ve parçalarının bir arada yaşamak istediğinden emin olunamayan “topluluklara” dönüşmüş durumda. Üstelik iç içe yaşamak zorundalar."

 

 

 

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Cemalettin

Bunlar ve bunun gibiler boş adam. Bunlardan bir cacık olmaz. Bizim binada 20 kişi var. Yarısı CHP yarısı AKP seçim sonrası kahvaltıyı beraber yaptık. Sizin ve sizin gibiler bu ülkeyi parçalayamayacaklar. Siz karanlığınızda kaybolup gideceksiniz.

şeytan taşlamaca

eğer contan bozulmamış su kaçırmıyorsa ilk taşı sen at istersen
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23