• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Seçimler sonrası halka skandal çağrı! Böyle rezalet görülmedi

Yeniakit Publisher
2023-06-02 15:19:00 - 2023-06-02 17:00:04
Seçimler sonrası halka skandal çağrı! Böyle rezalet görülmedi

Anarşist Birgün gazetesinde kalem oynatan Emin Koramaz, skandal bir çıkışa imza attı. Seçimlerde halktan yediği tokadın acısını hâlâ hissettiği her cümlesinden belli olan Korkmaz, “sokakların geri alınması gerektiğini” belirterek, isyan ve kaos çağrısı yaptı.

Anarşist Birgün gazetesinde kalem oynatan Emin Koramaz, skandal bir çıkışa imza attı. 

Seçimlerde halktan yediği tokadın acısını hâlâ hissettiği her cümlesinden belli olan Koramaz, “sokakların geri alınması gerektiğini” belirterek, isyan ve kaos çağrısı yaptı. 

Koramaz, pespaye yazısında özetle şunları kaydetti:

“Seçim sonuçlarını kazan-kaybet ikilemi üzerinden değerlendirmek hem iktidar hem de muhalefet açısından oldukça yanıltıcı sonuçlar doğuracaktır. Ülkedeki seçmenlerin yarısının tek adam rejiminin karşısında, demokrasiden yana tutum aldığı bir tabloyla karşı karşıya bulunuyoruz. Bu kesimlerin iradesi ve talepleri yok sayarak ne ülke yönetilebilir ne de muhalefet yürütülebilir.

Bizler sandıkta güçlü biçimde yan yana gelen bu birlikteliği büyütmek için çalışmaya devam edeceğiz. (…) Önce sokakları geri alacağız, sonrası zaten kolay…”

Meral Akşener'le ilgili şok iddia! Hiç kimse bunu beklemiyordu" target="_blank">
Meral Akşener'le ilgili şok iddia! Hiç kimse bunu beklemiyordu
Meral Akşener'le ilgili şok iddia! Hiç kimse bunu beklemiyordu

Medya

Meral Akşener'le ilgili şok iddia! Hiç kimse bunu beklemiyordu

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ankaralı

Lan olummm, senin Kamal zaten Amerika, İngiltere ve Almanya'dan zılgıt yedi ve reise destek vereceksin, ama kazanmak için uğraşıyormuşun gibi yapacaksın dediler. Ekrem İmamoğlu'nu neden aday göstermedi ve kendisi aday olayım diye çıldırdı? Olay bu kadar basit ve net. Ne sokağından bahsediyorsun. Dingonun ahırı değil ülke. Gezide aklınız başınıza gelmedi mi? Ki gezide biz karışmadık sadece devlet gereğini yaptı. Peki biz de karışsaydık ne olurdu? Gezi tosunları korkudan ülkeyi terke ederdi ve bir daha de kalkışma yapmazlar.

Neron11

Halka diyeceğine önce sen çık ta görelim, gezideki gibi sizi kollayacak fetöcü emniyet ve yargı yok artık , sıkıyorsa çıkın hadi.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23