• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Seçimde “Z kuşağı” mı demiştiniz?

Yeniakit Publisher
2023-05-08 10:47:00 -
Seçimde "Z kuşağı" mı demiştiniz?

Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu'nun, "Seçimde “Z kuşağı” mı demiştiniz?" başlıklı yazısı...

Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, özellikle Millet İttifakı'nın Maltepe mitingindeki ambulans anonslarına dikkat çekerek, Z kuşağının muhalif olduğu yalanına işaret etti.

Karahasanoğlu'nun bugünkü yazısı...

Cumartesi günü CHP ve ona yanaşan AK Parti eskilerinin İstanbul’daki Maltepe mitingini izledik..

10 dakika, 15 dakika konuşan altılı masanın liderlerinin platformda oldukları toplam 2 saatlik zaman diliminde en az 15 defa ambulans anonsu yapıldı..

Konuşmaları dinlemeye gelenler, orada bir saatliğine bile ayakta durmaya, sağlıkları yetmiyor olmalı ki..

Ambulans anonsları ile, sağlıkçılar sürekli yardıma koştu..

Oysa bu 6+1 ittifak ne ile övünüyordu?

İlk defa oy kullanacak 5 milyon genç seçmenin, büyük çoğunluğu muhalefete oy verecek..

Onların iddiasına göre, gençler Millet İttifakı’ndan yana idi..

Ama miting alanında gördük ki, gençlerden bir rağbet yok.. Alanda boy gösterenlerin çoğu, yıllardır CHP ekseninde oy kullanan, belli yaşın üstündeki insanlar..

Onun için de, alana zoraki gelenlere yardım amacıyla, sürekli “Ambulans” anonsları yapıldı..

Ya Cumhur İttifakı’nın dünkü Atatürk Havalimanı Millet Bahçesindeki mitinginde, yine toplam 2 saat civarında konuşan Tayyip Erdoğan’ın hitabı boyunca kaç ambulans anonsu yapıldı?..

Ben konuşmayı baştan sona izledim ama..

Olur ya, bir-iki dakikalığına farklı bir konuya odaklandığımda kaçırmışımdır..

Bir veya iki ambulans anonsu ya olmuştur, ya olmamıştır..

Demek ki, Cumhur İttifakı mitinginde, çok daha sağlıklı, çok daha zinde, çok daha genç bir seçmen kitlesi alanlardaydı..

Ki, ben ambulans anonsu duymadım.. Yapıldı ise de, sınırlı yapıldı..

Üstelik, cumartesi günü daha serin bir hava ve daha az katılımlı bir miting söz konusu idi.

...YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

resat

eskiden hayatı palavra derlerdi ,bunlara ,şimdi bunlara ,hayatı sanal demek gerekiyor ,paralı ,klavyebaşındaki ,elemanlarıyla bir bardak suda fırtına kopartıp ,sayılarını çok göstererek ,insan aldatıp, seçim kazanıyorlar ,kuşak kazanıyorlar ,sonra açık havada mesela havaalanında ,meydanda ,karşılaştıklarını anlamakta zorlanıyorlar ,,gündüzü magarada ,geceyi dışarda geçiren yarasaların durumu gibi ,gübdüzün gerçeginden habersiz bir hayat yaşıyorlar ,,

TATAR RAMAZAN

BEN EŞİMLE DÜN MİTİNGE GİTTİM,MİTİNG Mİ AMAN ALLAHIM O NE KALABALIK GELENLERİN ARKASI KESİLMİYOR,TV DA İZLEDİĞİNİZ O KALABALIĞIN 2 MİSLİ DIŞARDAYDI REİSE KİN Mİ KUSTULAR,MÜSLÜMANLARI AL AŞAĞIMI EDECEK BU GÜRUĞ,OKÇULAR TEPESİNE AKIN ETTİ.EVET BEN 5MİLYON İNSAN BİRİKTİ DİYORUM BİZ İÇERİ GİREMEDİK.MİTİNGE GİREMEDİK MİTİNG GİRİŞİNİN ORDAN DÖNDÜK BİZİM KALABALIK KADAR BİZ DÖNDÜKTEN SONRA BİR O KADAR KALABALIK KADAR ARKAMIZDAN İNSAN SELİ VARDI.İSTANBUL REİS ARKANDA.ÖLÜMÜNE YANINDAYIZ.DÜN 70KM YOL YÜRÜDÜĞÜMÜ BİLİYORUM AYAKLARIM ŞİŞTİ.REİSİN BİZİM İÇİN YAPTIĞINA KARŞILIK NEYKİ HELAL OLSUN.DAVA BÜYÜK.DAVA İÇİN ÖLÜRÜZ YOLUNDA .YEŞİLKÖYDEN SERVİS ARAÇLARINI ULAŞAMADIK.EŞİMLE YÜRÜYEREK YENİBOSNAYA KADAR YÜRÜDÜK.VE ORDA AYAMARA DERESİNDEKİ ATIL OLARAK GÖZÜKEN ŞANTİYEYİ GÖRDÜK.İMAMOĞLUNUN YALLANDIRA BALLANDIRA ANLATTIĞI AYAMARA DERESİ LEŞ GİBİ OLDUĞUNU GÖRDÜK.İŞÇİLER TAŞŞAK KEBABI YAPIYORLARDI.HELAL OLSUN İMAMOĞLU AYAMARA DERESİNİ ÇİÇEK GİBİ YAPMIŞIN AYNI SANA BENZİYOR.KOKUSU HALİÇTEN DAHA BETER.CHP DEMEK AYAMARA DERESİ DEMEK OLDUĞUNU GÖRDÜK.METROLAR ÇALIŞMIYORDU.İNSANLAR HINCA HINC DOLU.BİZİM BELEDİYE BAŞKANI MAZBATAMI VERİN DERKEN ,MAZBATASINI ALDIĞI GÜNDEN BER,İ İSTANBULDA ORTALIKTA YOK.ÇOK YOĞUN TÜRKİYE SENİNLE GURUR DUYUYOR BAŞKAN.2024 TE İNŞ TEMELLİ SENİ TATİLE GÖNDERECEĞİZ MERAK ETME AZ KALDI...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23