• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Seçim yaklaştıkça sinirleri zıplıyor! Ekrem şimdi de ağzını bozdu

Yeniakit Publisher
2024-03-20 16:00:00 - 2024-03-20 16:19:00

Yerel seçimler yaklaştıkça Cumhur İttifakı'nın adayı Murat Kurum karşısında iyice panikleyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ağzını bozacak kadar ileri gitti.

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metro hattının açılışına canlı bağlantıyla katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin projelerini sahiplenen Ekrem İmamoğlu'na göndermede bulunarak Murat Kurum'a, "O buna da sahip çıkar. Bunu onun sahiplenmemesi için millete iyi anlatmak lazım. Murat sahip çıkın. Malınıza sahip çıkmazsanız bu adamlar sahip çıkar." şeklinde seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine cevap veren Ekrem İmamoğlu ise ağzını bozacak kadar ileri gitti.

İmamoğlu ağzını bozdu

AK Parti'nin İstanbul'da yaptığı projelere çökerek utanmadan kendileri yapıyormuş gibi açılış düzenleyen CHP'nin İBB adayı Ekrem İmamoğlu, şöyle konuştu:

"Biz ne diyoruz, lan milletin malı. Metro da milletin malı. Bizim metro da, onların metrosu da… Lafa bakar mısınız?"

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

İş bankası

Chp nin beğenmediği Afgan ve Pakistanlıların paralqrıyla kurulan iş bankasının kârlarıda milletletin parası. Ama malesef chp ye hortumlanıyor.

muşlu ve şeriatçı

az büyükelçilerle rakı balık yeseydin, az tatile gitseydin, az diyarbakıra van a erzuruma trabzona gitseydin, az kibirlenseydin, seçim öncesi vaat ettiğin metroyu yapsaydın. hem seçimden önce şunu yapacağım bunu yapacağım de salla, hem çalışma başka işlerle uğraş küçük dağları ben yarattım modunda ol sonra da başkasının yaptığı metronun hırsızlığını yap, laf cambazlığı yap.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23