• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Seçim olsa cami cami dolaşırlardı! Cuma namazı CHP’nin umurunda değil

Yeniakit Publisher
2024-09-06 14:27:00 -

CHP'de tüzük kurultayı başladı. Genel Başkan Özgür Özel açılış konuşması yaptı. Özel’in konuşmasının Cuma vaktine gelmesi ve konuşmanın uzun sürmesine vatandaşlardan tepki geldi. Kurultayda bulunanlar Cuma’ya gidemedi.

CHP'nin tüzük değişikliği gündemiyle toplanan 20. Olağanüstü Kurultayında Cuma vakti umursanmadı.

"İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı" adıyla başlayan tüzük kurultayına, delegeler, milletvekilleri, genel başkan yardımcıları, Parti Meclisi ve Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, eski CHP Genel Başkanları Hikmet Çetin ve Altan Öymen ile eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın ve belediye başkanları katıldı. Kurultaya davet edilen önceki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kurultaya katılmadığı görüldü.

Genel Başkan Özgür Özel, salona eski genel başkanlarla beraber geldi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel uzun bir konuşma yaptı. 2 saate yakın konuşan Özgür Özel’in Cuma vaktini takmaması vatandaşlar tarafından tepki ile karşılandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Misafir

Insanlarimiz bunlarin Islam dúsmani oluklarini bilmiyorkarmi da, seçim geldigi gün bunlari cami cami dolasip oy dilenmeye gekdiklerinde bunlara oy veriyorlar. Müslüman olan bir insan, neden bunlarin günahlarina ortak olurkar anlamiyorum????

Akın ercan

Chp kurultayında olupta cuma namazının umurunda olan birileri olduğunu sanmıyorum.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23